Ajoi huumepäissään 11-vuotiaan hengiltä, ei vangittu

Märstassa on herättänyt hämmästystä tapahtuma, jossa tunnettu gangsteri ajoi huumepäissään hengiltä 11-vuotiaan pojan, jäi kiinni samana päivänä, mutta päästettiin vapaaksi seuraavana päivänä.

Viime keskiviikkona päiväsaikaan yksi Märstan tunnetuimpia gangstereita oli autollaan liikkeellä Valstan asuinalueella, pienessä pirinosteessa. Ajo oli sen verran epävakaata, että mies ajoi 11-vuotiaan lapsen päälle, jonka henkeä ei pystytty enää pelastamaan.

Mies otettiin kiinni saman päivän iltana epäiltynä kuolemantuottamuksesta, törkeästä liikenteen vaarantamisesta sekä huumeratista. Normaalisti tällaisissa tapauksissa, kun teosta voidaan tuomita yli vuoden ehdottomaan vankeuteen, epäilty vangitaan. Tässä tapauksessa syyttäjä kuitenkin katsoi, että ei aja vangitsemisasiaa eteenpäin ja epäilty vapautettiin seuraavana päivänä. Miestä epäillään kuitenkin edelleen rikoksesta.

Vapauttaminen on aiheuttanut kuohuntaa. Monet eivät voi ymmärtää, että gangsteri käytännössä ei saanut mitään seuraamuksia tapahtumasta, olletikin, että se etenee luultavasti käräjille joskus tulevaisuudessa.

Tapahtumaa on verrattu esimerkiksi yhteen tapaukseen, jossa eräs maatilan isäntä ampui laittomasti keväällä suden. Mies oli yli kuukauden vangittuna tapahtuman johdosta, jonka jälkeen päästettiin vapaaksi.

Paikallisessa Facebook-ryhmässä sanotaan, että mies on aiheuttanut jatkuvasti häiriöitä ja vaaratilanteita sivullisille ihmisille. Ja tulee aiheuttamaan jatkossakin. Mies oli epäiltynä muutama vuosi sitten ravintola-ammuskelusta, jossa ravintolan sisällä laukaistiin useita pistoolin laukauksia, kun yhtä miestä yritettiin tappaa. Oikeus kuitenkin vapautti miehen näytön puutteen vuoksi.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments