Kovan päivän illan päätös: pommi-isku Tukholmassa

Ei ehtinyt ruudin haju kunnolla hälvetä Farstassa kun toisaalla Tukholmassa Sundbybergissä viriteltiin kerrostalon eteisaulaan pommi-isku.

Poliisi sai ilmoituksen pommi-iskusta ilta yhdentoista jälkeen Sundbybergin keskustan tuntumassa. Räjähdysääni oli valtava ja Pt-median Sundbybergin kirjeenvaihtajan mukaan räjähdyksen ääni kuului laajalle alueelle ympäri Sundbybergiä.

– Räjähdyspaikalle on linnuntietä matkaa puoli kilometriä ja räjähdyksen ääni kuului aivan selvästi sisälle. Sellainen kumea räjähdyksen ääni ja muutaman minuutin päästä maailma oli täynnä pillien ulinaa ja sinisiä vilkkuvaloja.

Vielä tälläkin hetkellä poliisihelikopteri rullaa taivaalla laajaa kaarta Sundbybergi-Solna-akselilla ja on pörrännyt taivalla muutaman tunnin yhtä soittoa. Viimeisen reilu puoli tuntia helikopteri on rullannut Solnan yläpuolella, joten joko poliisi jäljestää mahdollisia tekijöitä sinne suuntaan, tai on pystynyt jäljestämään alueella mahdollisesti tapahtuvia uusia väkivaltaisuuksia, joihin varaudutaan etukäteen.

Toistaiseksi ei ole tietoja vahingoista, mutta henkilövahinkoja ei tiedetä tulleen.

Poliisi on myös tehnyt useita ratsioita Tukholman luoteispuolella eri osoitteisiin, mutta ei tiedetä onko näillä yhteyttä räjähdykseen.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments