Poliisi pyytää silminnäkijöitä ilmoittautumaan Keravalla tapahtuneeseen puukotukseen

Keravalla, Torikadun ja Aleksis Kiventien risteyksessä sijaitsevan torin pysäköintialueella tapahtui tiistaina 30.5. päivällä noin kello 13.48 vakava väkivallanteko, missä uhria puukotettiin vatsan alueelle.

Poliisin partion saapuessa kohteeseen läsnä oli useita sivullisia, eli tapahtumalla on useita silminnäkijöitä.

– Poliisille tulleen tiedon mukaan kaksi sivullista henkilöä, mahdollisesti kotihoidon työntekijää, olivat antaneet uhrille ensiapua. Pyydämme näitä kahta henkilöä ystävällisesti ilmoittautumaan poliisille numeroon p. 050 399 9026 tai sähköpostiin vakivalta.ita-uusimaa@poliisi.fi, tutkinnanjohtaja rikoskomisario Lauri Rantalainen kehottaa.

Epäillyn tekijän henkilöllisyys on poliisin tiedossa ja tapauksen tutkinta jatkuu Itä-Uudenmaan poliisissa. Tapausta tutkitaan rikosnimikkeelllä tapon yritys.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments