Vantaan Länsimäen bussikuskin pahoinpitelystä useita kiinniottoja

Vantaa

Vantaan Länsimäessä, Kuulakujalla 11.6. sunnuntain vastaisena yönä bussikuskiin sekä kahteen tilannetta rahoittelemaan menneeseen sivulliseen kohdistuneiden väkivallantekojen tutkinta on edennyt Itä-Uudenmaan poliisissa.

Poliisi on eilen ja tänään tehnyt kiinniottoja eri puolilla pääkaupunkiseutua.

– Poliisi on ottanut kiinni yhteensä seitsemän henkilöä, joiden epäillään syyllistyneen kyseisiin väkivallantekoihin. Epäiltyjen jäljille ja heidän henkilöllisyyksiensä selviämiseksi on tehty hyvää yhteistyötä Helsingin ja Länsi-Uudenmaan poliisilaitosten sekä tullin kanssa, kertoo tutkinnajohtaja rikoskomisario Lauri Rantalainen.

Rikosnimikkeet ovat nyt tutkinnan edetessä tarkentuneet ja tapauksia tutkitaan nyt tapon yrityksenä sekä kahtena törkeänä ryöstönä.

– Näiden vakavien väkivallantekojen tutkinta jatkuu Itä-Uudenmaan poliisissa nyt muun muassa epäiltyjen kuulusteluilla sekä muilla poliisin tutkintatoimilla, Rantalainen jatkaa.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments