Saksassa jättimäinen arabiklaanien joukkotappelu – useita satoja miehiä

Saksassa Essenissä on ollut jo useita päiviä aivan tolkuttomia joukkotappeluita, joihin osallistuu useita satoja eri arabiklaanien jäseniä. Perjantaina paikalla arvioitiin olevan 500-600 arabiaanoa.

Essenin alueen eri arabiklaanit ovat keskenään sotajalalla. Jo torstaina oli mellakoita ja perjantaina Essenin keskustaan kerääntyi poliisin arvion mukaan noin 300 libanonilaista ja 200 syyrialaista miestä. Poliisi sai perjantaina juuri ja juuri pidettyä kiihtyneet arabit aisoissa.

Torstaina klaanit pääsivät kuitenkin toistensa kimppuun pesäpallomailoin, viidakkoveitsien ja puukkojen kera. Yksi nuorukainen puukotettiin ruumishuonelle.

Perjantaina poliisi oli osannut jo varautua klaanien väliseen sotaan ja alueella oli melkein yhtä paljon poliiseja kuin arabiaanoja. Koko alueen poliisivoimat olivat valmiustilassa.

Alla vähän videopätkiä miltä todellinen invaasio näyttää. Joku Itäkeskus on lasten leikkiä verrattuna näihin oikeasti monikulttuurisiin alueisiin.

Alla filmillä arabiaanijoukkio on aloittanut jo jonkinlaisen älämölön. Älämölön määrä on valtavaa.

 

Lopulta poliisi sai lauman jollakin tavalla hallintaansa. On lienee kuitenkin itsestään selvää, että kun jännitys jäi kytemään ilmaan, niin se räjähtää joskus myöhemmin kesällä entistä kovemmalla voimalla. Alla yksi pätkä kun porukkaa otetaan kiinni.

 

Bild-lehden mukaan arabiaanot ovat jonkun Castrop-Rauxelin suurklaanin jäseniä, mutta muuten klaanisodan taustat eivät oikein tule selville.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments