Saksassa joudutaan sulkemaan uimaloita monikulttuurisuusongelmien takia

Kaikilla Euroopan monikulttuurisilla mailla on yksi yhteinen tekijä. Mitä suuremmaksi nousee kehitysmaista tulleiden miesten osuus, sitä varmemmin uimalat ja kylpylät muuttuvat mölinätantereiksi.

Saksan poliisi on joutunut sulkemaan useita maauimaloita kuluvan kesän aikana. Syynä on se, että kehitysmaista ns. pakolaisina tulleet miehet ovat synnyttäneet valtavia joukkotappeluita keskenään. Tämä taas itsessään heikentää kaikkien uimala-asiakkaiden turvallisuutta. Sillä kyse ei ole mistään muutaman henkilön nahisteluista, vaan kymmenine, jopa satojen miesten mölinästä.

Alla yksi filminpätkä, jossa arabiaanot laittoivat yhden uimalan kaaokseen.

 

Saksassa ongelman taustaa, eli monikulttuurisuutta ei sinänsä yritetä piilotella. Saksan uimavalvojien liiton johtaja kertoi mm. Neue Osnabrücker Zeitung -lehdelle, että monikulttuurisuus on ongelmien taustasyy.

– Yksi tekijä mellakoinnille on se, että eri taustaiset ihmiset kohtaavat uimaloissa.

Itse en ole käynyt enää vuosiin missään ruotsalaisissa uimahalleissa, sillä on ihan turha lähteä sinne riitelemään marakattilaumojen kanssa. Kaava on aina sama. Kun uimahalliin saapuu kaksi tai useamman kehitysmaista kotoisin olevan miehen seurue, niin jo pukuhuone muuttuu täydeksi kaaokseksi.

Mölinä on valtava. Saunassa huudetaan ja kirutaan kuin viimeistä päivää, altaissa hypitään altaan reunoilta muiden uijien päälle ja lopuksi paskotaan altaaseen. Kaikki roskat jätetään niille sijoilleen. Yhteen aikaan Husbyn uimahallissa oli suurin ongelma se, että kylpylässä olevat ruukkukasvit viskottiin uima-altaaseen. Uimavalvojat saivat jatkuvasti kalastella isompia ja pienempiä viherkasveja altaista.

Ero Tallinnaan oli aivan valtava. Kävin siellä kuntosalin uimaosastolla, enkä koskaan huomannut mitään haittaongelmia. Ihmiset istuivat saunassa hiljaa tai puhuen rauhallisesti. Altaissa noudatettiin kohteliaisuussääntöjä ja roskat laitettiin roskakoreihin. Kukaan ei koskaan huutanut kylpyhuoneissa naamat punaisina kaiutinpuheluita tai kuunnellut puhelimista kaiuttimet päällä musiikkia.

Lisäys: Tässä yksi video, jossa arabimiehet tappelevat verissäpäin uima-altaalla.