Tappo Ruokolahdella ja Kurikassa murhan yritys

Kaakkois-Suomen poliisi tutkii epäiltyä tappoa. Rikosepäily paljastui poliisipartion suorittaessa tarkastustehtävää juhannusaattoiltana Ruokolahdella. Poliisi on ottanut kiinni rikoksesta epäillyn henkilön, ja häntä tullaan esittämään vangittavaksi.

Poliisi tiedottaa asiasta seuraavan kerran, kun siihen on mahdollisuus esitutkintaa vaarantamatta. Poliisi pyytää työrauhaa ja muistuttaa, että mahdollisten yksityiskohtien julkaiseminen voisi tällä hetkellä vaarantaa käynnissä olevan esitutkinnan asianmukaisen suorittamisen.

Pohjanmaan poliisilaitoksen toiminta-alueella Kurikassa oli perjantaina 23.6.2023 iltapäivällä vakava henkeen ja terveyteen kohdistunut tehtävä. Tehtävä tuli poliisille noin kello 14.00. Tehtävällä oli useita poliisipartioita.

Tapahtumapaikalla selvisi, että yhtä miestä oli ammuttu. Ampumisen kohteena ollut mies sai vakavia vammoja, ja hänet toimitettiin sairaalahoitoon. Ampuminen tapahtui talon pihamaalla Kurikassa.

Poliisi otti perjantain aikana kiinni kaikkiaan kolme henkilöä, joiden osuutta tapahtuneeseen selvitetään. Esitutkinta jatkuu asianosaisten kuulusteluilla. Poliisi tekee myös teknistä tutkintaa. Ampumista tutkitaan tällä hetkellä muun muassa murhan yrityksenä.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments