Mistä Vilhelm Junnila-kohussa on kyse?

Mistä Vilhelm Junnila-kohussa on kyse? Loppujen lopuksi vastaus on hyvin yksinkertainen, eikä kyse ole edes mistään “natsismista” ja “äärioikeistosta”.

Perussuomalaisten edustajaa ja elinkeinoministeri Vilhelm Junnilaa vastaan on nostettu epäluottamusesitys, jonka taustalla on vihreät. Esitystä tukevat myös vasemmisto ja sdp.

Epäluottamusesitys taas perustuu siihen, että vihreät ja vasemmisto katsovat, että Junnila on: natsi. Tästä todisteena on mm. Junnilan osallistumien vuonna 2019 Turun terrori-iskun muistotilaisuuteen Kukkavirta-tapahtumaan. Lisäksi Junnila on kutsunut eduskuntaan Suomen Sisun jäseniä.

Niin ikään Junnila on tehnyt joskus lumiukon, joka muistuttaa ku-klux-klan-ukkoa ja eräässä kuvassa Junnila poseeraa SEO:n hintakyltin edustalla osoittaen kädellä hintataulua. Yksi hinnoista on 98E:n hinta 1,880. Tämä hinta sisältää natsisymboliikkaa 88.

Todisteita Junnilan uusnatsismista.

Noh, Junnila teki asian tiimoilta yhden virheen. Hän ei tajunnut sitä, että ei pidä lähteä vihervasemmiston kelkkaan, sillä vihervasemmisto keksii peliin uusia sääntöjä sitä mukaa kun peli etenee. Junnila meni osoittamaan “heikkoutta” ja pyyteli anteeksi.

Tätä ei olisi ikinä pitänyt tehdä. Junnilan kannattajat eivät odottaneet mitään anteeksipyyntöjä, eikä kyllä odottanut vihervasemmistokaan. Mutta nyt kun Junnila meni pyytelemään anteeksi, niin Junnila ikään kuin osoitti heikkoutta ja se saa vihervasemmistossa aikaan raiskausreaktion. Nyt Junnilasta revitään irti kaikki mahdollinen ja vihervasemmisto ottaa tämän natsi-asian esille joka paikassa ja kaikkialla maailman loppuun asti. Mitä tahansa Junnila sanoo tulevaisuudessa, niin vihervasemmisto nokittaa aina tällä natsismilla.

Eniten tässä jutussa on hauskaa se, että aikuiset muka täyspäiset ihmiset sössöttävät taas netin täyteen “kuinka vakavaa tällainen natsismin kanssa pelaaminen on”.

Juuri tällä hetkellä tulikin tieto, että eduskunta äänesti Junnilan luottamuksen puolesta.