Venäjä jättää omia raatoja ukrainalaisille ”biopommeiksi”

Ukrainan rintamalta tulee välillä todella härskiä filmimateriaalia. Näitä kaikkia yhdistää se, että Ukraina joutuu suojelemaan ihmisyyttä. Venäjän joukoilla taas on trendi, että kuolleista ei välitetä yhtään mitään.

Ukrainan toimia lisää erityisesti se, että venäläiset käyttävät omia kuolleita raatoja ikään kuin aseena. Massiiviset raatoarmeijat jätetään niille sijoilleen ja ne aiheuttavat hirvittävää hajua, sekä levittävät tauteja. Eikä vähimpänä se irvokas näky, kun venäläiset jättävät jälkeensä palaneita jäsenet pystyssä törröttäviä raatoja. Nälissään olevat koti- ja villieläimet käyvät syömässä ryssien raatoja ja torakat järsivät kuolleiden aivoja.

Ennen kuin klikkaat seuraavan filmin auki, niin kannattaa ensin ainakin nielaista suu tyhjäksi. Kulkukissa on löytänyt venäläisen raadon ja vetelee hyvällä ruokahalulla ryssää poskeen.

 

Kaikkia ällöttäviä kuvia ja filmejä en halua julkaista. Mutta kuten sanoin, niin monet esimerkiksi Telegramin kanavat, jossa ukrainalaiset sotilaat keskustelevat, ovat niin rankkaa seurattavaa, että se saattaa aiheuttaa mielenterveysongelmia. Voi vain ihmetellä, että mitä kaikkea sotilaat joutuvat näkemään. Ukrainalaiset pyrkivät kuitenkin hautaamaan kuolleet riippumatta onko kyseessä ryssä tai oma. Hautaaminen on jo osa ihmisyyttä, kun taas venäläisille raadot ovat osa pyrkimystä murentaa ukrainalaisten moraalia.

Itseäni ihmetyttää ryssän persehuorien ylistys, että Venäjä on jotenkin ylemmän moraalin maa. Ei ole homoja eikä prideä ja sen sellaista. Hä? Mitä merkitystä muka on jollakin seksuaalisuudella kun omat kuolleet sotilaat jätetään kentälle mätänemään ja eläinten ruuaksi? Ajatelkaa millaista moraalia Venäjällä leviää, kun omista sotilaista leviää kuvia, joissa rotat syövät kuolleiden aivoja.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments