Jättimäiset mellakat jatkuvat Ranskassa

Ranskassa suuret mellakat jatkuvat jo useatta päivää peräkkäin. Monet kaupungit ovat täyden kaaoksen vallassa kun pääsääntöisesti uusranskalaiset rikkovat paikkoja ja polttavat autoja, taloja ja kaikkea eteen tulevaa.

Mellakoiden syynä ei ole mitään muuta kuin uusranskalaisten halu mellakoida. Tekosyynä käytetään 17-vuotiaan kehitysmaista tulleen nuorukaisen surmaa, nuorukainen tuli ammutuksi poliisin toimesta takaa-ajon seurauksena pidätystilanteessa. Nuorukainen oli liikkeellä varastetulla autolla, jota poliisit yrittivät pysäyttää. Aiemmin poliisin hyvin tuntema nuorisogangsteri oli ehtinyt tehdä monenlaisia rikoksia.

Kiinnioton yhteydessä nuorukainen yritti vielä ajaa poliisin ja sivullisten päälle. Poliisi ampui tässä tilanteessa miestä ja hän kuoli.

 

Tästä kehitysmaista tulleet tulijat saivat tekosyyn, voitiin kaivaa taikasana “rasismi”. Kun tämä taikasana lausutaan, niin sen nojalla voidaan tehdä mitä tahansa. Kuten nyt jatkaa monetta päivää peräkkäin mellakoita, joissa tuhotaan tavallisten ranskalaisten omaisuutta.

Mellakoissa ei toisin sanoen ole kyse mistään rasismista, mystisestä rakenteellisesta rasismista tai kehitysmaista tulleiden tulijoiden kokemasta sorrosta, vaan ihan vain mellakoinnin halusta ja ilosta.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments