Valtamedian alennustila – onko paluuta?

Suomalainen valtamedia on saavuttanut kesän mittaan pohjalukeman. Viimeksi tällaisessa alennustilassa oltiin joskus Kekkosen aikaan suomettumisen ollessa pahimmillaan.

Media on asettunut nyt yhteisessä rintamassa perussuomalaisia vastaan ja toimittajat keksivät mitä mielikuvituksellisimpia keinoja saada perussuomalaiset näyttämään ”äärioikeistolaiselta” toimijalta, joka uhkaa ”demokratiaa ja sananvapautta” ja sen sellaista.

Kaikenmaailman natsi-sössötykset, ja nyt viime päivinä keinotekoisesti tulille lyödyn ”väestönvaihto-salaliiton” kauhisteleminen näyttää missä menee raja, että mitä maahanmuutosta saa puhua. Maahanmuutosta saa puhua ainoastaan niillä metodeilla, joita valtamedian toimittajat keksivät kertoa, ja antavat muille kertojille luvan kertoa. Mutta maahanmuuton valtavista nurjista puolista ei saa puhua.

Tällä tavalla media käyttää valtaansa, se ikään kuin pakottaa perussuomalaiset ja muut maahanmuuttoon kriittisesti suhtautuvat puolueet ja henkilöt eräänlaiseen suljettuun käytävään, josta pääsee ulos vain tietynlaisia mielipiteitä. Käytävän tarkoituksena on toimia lajittelukeskuksena, josta pääsee ulos ja mediaan vain sellaiset mielipiteet, jossa maahanmuuttoa pidetään periaatteessa hyvänä asiana, ja kriittiset mielipiteet ovat lähinnä sellaisia kysymyksiä, että otetaanko Suomeen tänä vuonna 500 vai 600 maahantulijaa enemmän kuin viime vuonna.

Nämä epärehelliset mediat ovat vuosikausia kirjoitelleet sokerisia artikkeleita turvapaikanhakijoista. Artikkeleissa on käytetty ”asiantuntijoina” kovan luokan turvapaikka-aktivisteja ja musta on yritetty puhua valkoiseksi. ”Nämä ovat ikäviä tapauksia, mutta on muistettava, että nämä ovat yksittäistapauksia!”.

Nyt kun tämän turvapaikkamaahanmuuton tulokset alkavat näkyä; uussuomalaisten jengiytymisinä, valtavina ongelmina niillä asuinalueilla, joissa asuu paljon turvapaikkamaahanmuuttajia ja joidenkin alueiden ghettoutumisena, niin valtamedia yrittää paheksua oman agendansa teilaamalla kriittisesti ajattelevat salaliittoteoreetikoiksi.

 

Median tämän päivän jutut ovat lähes järkiään suoranaista valehtelua, harhaanjohtamista, asian tahallaan vääristelemistä. Esimerkiksi Yleisradion tämänpäiväiseen aamuohjelmaan kerättiin nelikko keskustelemaan perussuomalaisten äärioikeistokytkennöistä ja maalittamisesta.

Keskustelun tarkoituksena oli yritys saada suuri yleisö uskomaan median valheita. Keskusteluun ei tietenkään oltu otettu mukaan ”vastapuolta”, vaan asiasta keskusteli Iltalehden päätoimittaja, Journalistiliiton puheenjohtaja ja Ylen uutis- ja ajankohtaisohjelmien päätoimittaja. Tällainen kokoonpano on suoraan kuin Venäjän tai jonkun Mulitanian mediasta, jossa samanmieliset ”keskustelevat” asiasta kiivaasti ja uhriutuvat 110 prosentin pintaan.

Kannattaa kuunnella juttu: https://areena.yle.fi/1-66262726

Tämän ala-arvoisemmaksi ei voi valtiollisen yleisradion toiminta enää mennä.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments