Presidenttigallup: ketä aiot äänestää 2024 presidentinvaaleissa?

Tällä hetkellä presidentinvaaleihin ehdokkaina on neljä potentiaalista ehdokasta. Gallupissa on mukana myös henkilöitä, jotka eivät ole ilmoittaneet ehdokkuudesta, mutta joita on tarjottu julkisuudessa ehdokkaiksi.

Jussi Halla-aho ilmoitti perjantaina olevansa valmis ehdokkaaksi, Saara Huhtasaari taas ilmoitti omasta ehdokkuudestaan aiemmin viikolla. Hjallis Harkimo taas ilmoitti asiasta jo aiemmin keväällä. Haavisto ei ole kertonut ehdokkuudestaan.

Olli Rehniä on myös väläytelty sekä Mika Aaltolaa. Gallup ajetaan näillä nimillä ja äänestysaikaa pe 14.7. klo 20.00 asti.

 

Ketä aiot äänestää 2024 presidentinvaaleissa, jos ehdokkaina ovat seuraavat henkilöt?

Loading ... Loading ...
Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments