Raumalla ryöstö – saaliiksi energiajuomatölkki!

Raumalla muuan mies oli juopotellut jo muutaman päivän ja rahat pääsivät loppumaan. Sippitilannetta päätettiin korjata reippaalla ryöstöllä, jotta saadaan loiventavaa.

Ja niin tapahtui, että muuan mies tepasteli lauantaiaamuna 8.7.2023 raumalaiseen kauppaliikkeeseen huppu kasvoilla. Kassalle ilmoitettiin suuren maailman tyyliin: “Tämä on ryöstö, rahat kassiin!” Muuan mies myös uhitteli väkivaltauhkauksia ja myyjällä oli aihetta pelätä toden teolla.

Hyvin suunniteltu, puoliksi tehty ei pätenyt tässä tapauksessa. Lähinnä pätee sanonta “puoliksi suunniteltu jää puolitiehen”. Eikä kauheassa kankkusessa ylipäätään pitäisi suunnitella ryöstöjä.

Muuan mies nimittäin asteli liikkeeseen heti sen auettua klo 8.00. Tästä johtuen myyjä itkua tihrustaen ilmoitti ryöstäjälle, että kassassa ei ole rahaa.

Siinä on mahtanut muuan miestä hieman vituttaa. Noh, saaliiksi muuan mies sai YHDEN energiajuomatölkin ja poistui juoksujalkaa läheiseen puistoon nauttimaan saalistaan. Tölkkiä ryöstäjä ei ehtinyt edes juoda tyhjäksi, kun poliisisedät saapuivat paikalle. Muuan mies rautoihin ja putkaan, puoliksi juotu energiajuomatölkki takavarikkoon esitutkintaa varten.

Mietityttää, että sanoivatkohan poliisisedät ryöstäjälle putkan ovella, että ol niingon gotonas.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments