Valtamedialla mania päällä, kuka viheltäisi pelin poikki?

Valtamedia jatkaa Riikka Purran tapauksen paukuttamista. Nyt esille on keksitty adressit.com-sivun nimilista, joka on ikään kuin validi nimenkeräys Purran erottamiseksi.

Adressit.com:issa on monenlaisia adresseja, joihin eri tahot keräävät nimiä. Itsekin yritin kerätä nimiä, “Kiljun juonti pakolliseksi peruskouluihin ja työpaikoille”. Adressi keräsi muutaman kymmenen nimeä.

Joku äärivasemmistolainen on keksinyt adressin otsikolla “Riikka Purran erottava valtionvarainministerin tehtävistä. Adressin on allekirjoittanut vajaa 80 000 henkilöä. Tai tarkasti ottaen adressi on allekirjoitettu 80 000 kertaa, mutta montako henkilöä adressin on allekirjoittanut, sitä ei voi tietää.

Adressin nimittäin voi allekirjoittaa kuka tahansa, vaikka sata kertaaa. Allekirjoitus ei vaadi kuin sähköpostin kuittaamista, eli mitään vahvoja tunnisteita ei tarvita. Allekirjoittaneiden joukosta löytyy mm. muuan Saksassa asuva Adolf Hitler. Niin ikään helsinkiläinen Pertti Peräaukko Aukonpoika on allekirjoittanut adressin.

Suurin osa allekirjoittajista on valinnut salata nimensä, joten tosiasiassa kukaan ei tiedä minkälainen äärivasemmiston ja mahdollisesti jopa valtamedian toimittajien spämmäys-allekirjoituskampanja homman takana on.

Adressit.com:illa ei siis ole minkään valtakunnan virkaa yhtään mihinkään. Se ei kerro yhtään mistään mitään. Sama asia kuin nostaisi jonkun Vauva-palstan tai Suomi24:n keskustelupalstan kommentoijat edustamaan mitä mieltä ollaan Riikka Purrasta tai ylipäätään jostain asiasta.

Valtamedialla on nyt paha mania päällä. Se jatkaa tykittämistä hullunkiilto silmissään.