Azovin joukot saivat taas yhden johtajan takaisin joukkoihinsa

Azov-prikaatin komentaja everstiluutnantti Denys Prokopenko otti vastaan prikaatinsa.

– Vankeudessa ollessani sanoin, että minulle tämä sota ei lopu ennen kuin palautamme viimeisenkin taistelijamme vankeudesta ja palautamme Ukrainan vuoden 1991 rajat. Olen sotilas, en ole kiinnostunut muista toiminta-alueista kuin sotilasasioita. Sydämeni, sieluni ja ruumiini kuuluvat Azoville, Prokopenko sanoi puheessaan prikaatin taistelijoille.

Edelleen hän sanoi, että tämän päivän toimien tulee kohdistua taistelukoulutukseen ja yksikön varustamiseen hyvällä henkilökunnalla, kalustolla ja aseilla.

Prokopenko puheen sanottiin nostattavan sotilaiden moraalia ja tuovan lisää itseluottamusta taistelukentällä, jossa Ukraina ei tule ikinä antautumaan.

Azovin miehet odottivat Prokopenkon paluuta vankeudesta vuoden ja toivottivat hänet tervetulleeksi takaisin riviin. Tällä hetkellä Prokopenko on vielä kuntoutuksessa haavoittumisensa johdosta, mutta palaa tehtäviin pian.

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments