Miksi ei-muslimin pitää ”kunnioittaa” koraania, jossa kehoitetaan väkivaltaan vääräuskoista kohtaan?

Vasemmalla islamistin koraani, oikealla maltillisen muslimin koraani.
Viime aikoina on esitetty kovia vaatimuksia siitä, että ei-muslimien olisi kunnioitettava muslimeja ja etenkin koraania, joka on muslimeille pyhä kirja. Koraania ei saisi pilkata ja polttaa.

Muslimit voivat sanoa mitä haluavat, sillä he sanovat sen tietoisesti. Mutta ei-muslimeilta muslimien perässähiihtäjiltä ja puolustajilta voidaan kysyä, että miten on ikinä mahdollista, että ei-muslimi voisi millään tasolla kunnioittaa, tai edes hyväksyä koraanin?

Islam ja koraani ovat kaukana mistään sellaisesta uskonnosta/ ideologiasta, jota voisi ”kunnioittaa”. Koraani on täynnä ohjeita miten muslimien pitää suhtautua vääräuskoisiin ja jumalattomiin kuffareihin. ”Tapa heidät mistä tahansa heidät löydätkin ja aja heidät pois joka paikasta. Se on vääräuskoisten palkka”, ja ”Kun tapaat uskottomia, niin katkaise heidän kaulansa niin, että he kokevat todellisen verilöylyn keskuudessaan”.

”Älä tottele uskottomia, vaan taistele kaikin voimin heitä vastaan.”

”Mutta kun pyhät kuukaudet ovat kuluneet, niin vuodattakaa pakanain verta missä tahansa heitä tapaattekin. Ahdistakaa ja piirittäkää heitä ja väijykää heitä kaikkialla, mutta jos he kääntyvät oikeaan Jumalan uskoon, rukoilevat ja antavat almut, niin päästäkää heidät menemään. Jumala on totisesti anteeksiantava ja armollinen”.

”Kun siis kohtaatte taistelussa uskottomat, niin nujertakaa heiltä niskat, niin että voitatte heidät! Sitten ottakaa heidät vangiksi ja jälkeenpäin joko suosiollisesti vapauttakaa heidät tai antakaa heidän lunastaa itsensä vapaiksi, kun sota on päättynyt”.

Koraani on täynnä jakeita, joissa kehotetaan väkivaltaan vääräuskoisia ja varsinkin uskottomia kohtaan. Mutta leikitään, että koraanin tekstit ovat vain jotain mutinaa, joka ei kuulu nykyaikaan.

Nykyaikana, ihan kuin islamin synnyn aikoihin, ne, jotka arvostelevat islamia, ne tapetaan. Näin kävi Charlie Hebdon sarjakuvapiirtäjille 2015. Muslimien hyökkäys oli kosto islamkriittisyydestä ja 95 % muslimeista hyväksyy tämän koston.

Kirjailija Salman Rushdielle langetettiin fatwa, eli kuolemantuomio. Kuka tahansa muslimi missä päin maailmaa tahansa voi tappaa Rushdien ja pääsee murhan takia taivaaseen. Tanskalainen pilakuvapiirtäjä Kurt Westergaard on elänyt 15 vuotta poliisin suojelun alaisena saatuaan tappoukaasin Jyllands Postenissa julkaisemistaan pilakuvista. Ruotsalainen pilapiirtäjä Lars Vilks sai saman tappoukaasin ja eli vuosikymmenen poliisin turvasaattue kintereillään. Lars Vilks yritettiin tappaa 2015 Kööpenhaminassa, mutta surmansa saivat kaksi henkilöä ja viisi poliisia haavoittui. Teon motiivina oli Lars Vilksin islamkritiikki.

Ruotsalainen runoilija ja kirjailija Marcus Birro on elänyt maan alla 10 vuotta, koska uskalsi arvostella islamia. Mona Walter, joka kääntyi islamista kristinuskoon, ja on arvostellut islamia, on elänyt jo toista vuosikymmentä poliisin turvavalvonnan alla.

Islamkriitikko hollantilainen Theo van Gogh tapettiin Amsterdamissa ja niin ikään hollantilainen sosiologi Pim Fortuyn ammuttiin, koska hän kritisoi muslimeja. Tekijöinä oli islamisteja, joiden motiivina oli kostaa islamia kohtaan esitetty kritiikki.

Onko islam rauhanomainen uskonto, sellainen uskonto, jonka pyhää kirjaa meidän vääräuskoisten pitäisi ”kunnioittaa”?

Länsi on jo niellaissut islamilaista propagandaa sellaisen annoksen, että siitä selviäminen kestää yhtä pitkään kuin juopon kännistä. Länsimaissa on hyväksytty kuvitelma rauhanuskonnosta. Muslimeille on annettu oikeus ”sopeutua” länsimaiseen yhteiskuntaan: heidän annetaan järjestää omia koraanikouluja ja koraaniesikouluja, joissa lapsille opetetaan islamia. Musliminaisten annetaan kulkea kasvot peitettyinä. Sillä ei ole väliä, että onko se naisen alistamista vai ei. Naisten huntu on sotilaan uniformu. Hunnutettu nainen on vastaan kaikkia länsimaisia arvoja.

Länsi on antanut jo periksi kaikessa eikä voi muuta kuin hävitä pelin. Suomessa ei vielä ehkä tämä asia näy arkipäivässä, mutta Ruotsissa, Tanskassa ja Keski-Euroopassa on jättimäisiä jopa satojen tuhansien muslimien asuinalueita, joissa islamin määräämä sharia-laki on voimassa oleva laki ja sen mukaan eletään. Siellä rääkätään eläimiä ja silvotaan lasten sukuelimiä. Nämä alueet ovat täysin länsimaisesta yhteiskunnasta erillisiä ja irrallisia alueita, joissa valmistaudutaan vääräuskoisten vastaiseen kamppailuun.

Länsi on alistunut tappioonsa. Pahinta on se, että monet länsimaiset ihmiset ovat islamin perässähiihtäjiä. Heidän mielestään kaikki, jotka arvostelevat islamia, ovat islamfobisia, rasisteja tai jotakin käsittämättömiä natseja. Nämä perässähiihtäjät kuitenkin silittävät verenhimoista verikoiraa. He ovat islamistien hyödyllisiä idiootteja.

Islam kasvaa nopeasti ja länsi ei voi vastata siihen. Islam ei kasva sen takia, että yhä useampi länsimainen kääntyisi muslimiksi, vaan siksi, että muslimit synnyttävät moninkertaisesti lapsia verrattuna länsimaalaisiin. Tällaisessa kehityksessä ei ole nähtävissä loppua, joten on aivan uskottavaa, että monet Länsi-Eurooppalaiset valtiot muuttuvat muutamassa vuosikymmenessä islamilaisiksi valtioiksi.

Joten, koraanin kunnioittamiseen ei ole mitään syytä.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments