Helsingissä iso rasminvastustelijoiden mielenosoitus

Tänään pidettiin Helsingin keskustassa usean tuhannen äärivasemmistolaisen rasisminvastainen mielenosoitus. Muutama huomio – rasisminvastaisuudesta.

Me emme vaikene-nimellä lanseeratun tapahtuman kerrottiin olleen poliittisesti sitoutumaton, tosin sitoutumattomuus tarkoitti tässä tapauksessa sitä, että mielenosoitus vastusti perussuomalaisia ja kokoomusta. Mutta ei anneta sen haitata, sillä Suomi on vapaa maa olla puolesta ja vastaan tai jotain siltä väliltä. Muutama huomio – rasisminvastaisuudesta.

Järjestön nettisivuilla on monenlaisia manifesteja, mutta kaksi asiaa pisti silmään. Ensinnäkin suomalaisiin nuoriin kohdistuva kiusaaminen ja alistusväkivalta on jäänyt tältä ryhmältä täysin huomiotta, siitä ei välitetä ollenkaan. Asia käännetään hokkuspokkus aivan päälaelleen:

– Rasismi on myös koulujen arkea. Koulut, opettajat, lapset jäävät usein yksin ilman keinoja käsitellä kärjistynyttä yhteiskunnallista tilannetta. Nuorisorikollisuudesta kannetaan huolta, mutta rasismi sallitaan, ikään kuin heitetään bensaa tuleen samalla kuin tulipaloa yritetään sammuttaa. Tutkimusten mukaan rasismi on pesiytynyt suomalaisen yhteiskunnan rakenteisiin, kouluihin, opetussuunnitelmiin ja puheisiin, järjestön sivuilla sanotaan.

Suomalaiset nuoret, jotka elävät monikulttuurisilla alueilla ovat tällä hetkellä hätää kärsimässä systemaattisesta alistusväkivallasta, jota harjoittavat värilliset nuoret. Nettiin tulvii jatkuvalla syötöllä uusia filmejä, joita uussuomalaiset nuoret kuvaavat kun pahoinpitelevät ja alistavat suomalaisia nuoria.

Rasisminvastainen järjestö ei voi tätä tosiasiaa millään tavalla myöntää, koska se ei yksinkertaisesti sovi järjestön agendaan ja toimintamalliin. Järjestön mielestä ei ole mahdollista, että uussuomalaiset eivät olisikaan mitään rasismin kokijoita, vaan itse niitä rasismin tekijöitä.

Koska tätä mahdollisuutta ei oteta edes huomioon, niin silloin eetteriin päästellään tällaisia älyvapaita ideoita, joiden mukaan nuorisorikollisuudesta ollaan huolissaan, mutta ah ja voih, samalla heitetään rasistien tuleen lisää bensaa.

Positiivinen diskriminaatio? Whaat?

Toinen hauska juttu järjestön sivulla on teesi ”Miksi positiivinen diskriminaatio ei ole rasismia?” Asiasta kerrotaan:

Positiivinen erityiskohtelu on aktiivista antirasismia. Antirasismi ei ole rasismia, koska se tähtää todelliseen yhdenvertaisuuteen eikä syrjintään. Positiivinen erityiskohtelu pyrkii syrjivän kohtelun oikaisemiseen eikä syrjinnän kohdistamiseen toisaalle, sivulla kerrotaan.

Tämä älyvapaa ajatus tarkoittaa toisin sanoen sitä, että värilliset katsotaan järjestön puitteissa alempiarvoisiksi kuin valkoiset.

Miksi? Koska:

Koska Suomessa ei ole ollut missään maailmanhistorian vaiheessa minkäänlaista orjuutta tai muuta institutionaalista diskriminaatiota, jossa suomalaiset kantaväestön ihmiset olisivat alistaneet värillisiä ihmisiä millään tasolla. Suomella ei siis ole minkäänlaista alistusmekanismia, jollaisia on ollut, ja olla vieläkin olemassa monilla kolonialismia harjoittaneilla mailla. Ja jossa nämä mekanismit ovat voineet syrjiä värillisiä sukupolvia.

Yhdysvalloissa orjuuden loppumisen jälkeen värillisillä oli olemassa selvä alistettu asema suhteessa valkoiseen väestöön. Varallisuuserot olivat suuria eikä värillisillä ollut tapahtunut sellaista yhteiskunnallista filosofian kehitystä kuin valkoisilla oli kehittynyt.

Suomessa ei myöskään ole sellaista slummiutumista, jollaista on vaikkapa Yhdysvalloissa. Suomen pahimpiakaan ”slummialueita” ei voi millään tasolla verrata Yhdysvaltojen neekerislummeihin. Poliisin ei tarvitse millään tasolla erikoisvarautua jonkin tehtävän takia jollekin asuinalueelle samalla tavalla kuin Yhdysvalloissa.

Näin ollen Suomessa ei ole minkäänlaista tarvetta värillisten positiiviselle erityiskohtelulle, jolla korjattaisiin sukupolvien aikana syntynyt kieroutuma. Sitä paitsi suomalainen värillinen väestö on synnyttänyt nyt ensimmäisen, korkeintaan toisen sukupolven. Kun taas monissa muissa maissa sukupolvia voi olla useita.

Tämä rasisminvastustelujärjestö toisin sanoen tarkoittaa tässä nyt sitä, että värilliset ovat automaattisesti alempiarvoisia ja surkeampia kuin valkoihoiset, ja tarvitsevat sen takia erityskohtelua, pääntaputusta silkkihansikkain.

 

Tässä ajatukset voivat vinksahtaa hieman. Siis totta kai normaali järkevä ihminen tajuaa, että värilliset ihmiset ovat yksinkertaisesti kehittymättömämpiä ihmisiä kuin valkoihoiset. Yksin Afrikassa on alueita, joissa ei osata rakentaa tuulen kestävää majaa, kun valkoinen ihminen samaan aikaan käväisee seuraavaksi Mars-planeetalla. Tekninen ylivoima on niin suunnaton, että kyllä kaikki sen ymmärtävät.

Mutta, äärivasemmistolainen ei tätä suostu hyväksymään. Sen takia hän keksii idioottimaisia ajatuskulkuja positiivisesta syrjinnästä. Sitten taas, ihan looginen ajatus on se, että tämä positiivinen erityiskohtelu on juuri itse sitä äärimmäistä rasismia, sillä sen koko idean lähtökohta on se, että värillinen on heikkolahjainen idiootti.

Mutta, reippaasti rasismilla uuteen alkavaan viikkoon.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments