Päivän valtamedia: Hauska klippi Purran mesivihamäyrästä

Ennen vitsailtiin Facebookin rasisminvastusteluryhmä Rasmukselle, joka näki rasismia kaikkialla. Nyt tämä sama psykoosi on levinnyt valtamediaan.

Vastaan tuli hauska klippi, joka on jostakin MTV3:n ajankohtaisuutisohjelmassa. Toimittaja Ripsa Koskinen-Papunen on saanut tehtäväkseen tehdä mesimäyristä asiaa. Klippi on oikeasti aivan hulvaton, koska se on tehty vakavalla naamalla.

Ohjelmaan on saatu joku mesimäyrävihapuheasiantuntija, joka todistaa, että Riikka Purran lempieläin – kuulemma – on selkeä vihasymboli.

– Mesimäyrä on vihasymboli sen takia, että se on hyvin häijysti käyttäytyvä eläin, asiantuntija todistaa.

Loppu on sekavaa mökellystä, jossa ei ole päätä eikä häntää.

Vaikea sanoa, että mikä tässä ajankohtaisuutisessa oli alun perin tarkoitus. Isot mediat ovat pommittaneet jo keväästä asti Purran suuntaan tätä mesimäyrä-symbolia vihasymbolina. Jutun tausta lienee se, että Purra vertasi itseään joskus kevättalvella mesimäyrään MTV:n loppukevennyksessä sanomalla, että ”Kestän hyvin tätä pyöritystä ja olen kuin pieni mesimäyrä. Se on eläin, joka menee vaikka ampiaispesään, eikä välitä paskaakaan”, Purra sanoi.

Tästä syntyi valtamediassa Purran mesivihamäyrä, joka on sitten lähtenyt elämään omaa elämäänsä. Isot mediat tuovat asian säännöllisesti esille ja tyhmempi äärivasemmistolainen saattaa jopa alkaa uskomaan johonkin vihamesimäyrään.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments