Ketä panisin, osa 2

Eduskunnan istuntokauden alkaessa erehdyin lukemaan YLE:n uutisia ja kyllä PT-Median mitä puoluetta mieluiten panisin nousi ihan uuteen sfääriin. YLE uutisoi, että persujen suosio tippuu.
Todellisuudessa – ihan saman mittauksen tulosten perusteella – vihreät ja tulipunaiset (vas.liitto eli ex-kommunistit) hävisivät yhdessä enemmän 0,8 – 0,7 ja suurin takkiin ottaja oli Marinin hallituspuolue SDP jonka kannatus tippui kaksi kertaa enemmän (!) kuin persuilla.
Ja YLE uutisoi, että persut ovat perikadon jäljillä rasismikohun takia eli:
Eli ketä panisin:
Panisin ylen toimittajia oraalisesti ja niin syvälle panien, että tämä propagandan suoltaminen turskuisi kerralla ulos ja YLE:n toimittajat ottaisivat normaalin objektiivisuuden ja puolueettoman tiedonvälityksen ohjenuorakseen.
Tämä Pravdan kaltainen – meidän veronmaksajien varoin elävä – media – on tämän päivän muodossaan ääliömäinen propagandakoneisto mitä tämän mainitun tutkimuksen ”analyysi” vääjäämättä todistaa.
PT-median ketä panisin artikkeli on periaatteessa mielipide-artikkelina totuudellisempi ja tarkempi kuin tämä YLE:n täysin päälaellaan oleva analyysi.
Eli syvälle sinne kurkkuun!
Analyysiä tulkitsi
– Kari Ilmarinen
Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments