Rasisminvastustelijat spreijasivat seiniä Helsingin mielenosoituksen jatkoilla

Lukijan kuva.
Toissa sunnuntaina Helsingissä pidettiin äärivasemmistolaisten ”Me emme vaikene”- mielenosoitus. Mielenosoituksen jatkoilla mm. vahingoitettiin autoja ja spreijattiin seiniä.

3.9. sunnuntaina Helsinkiin kokoontui muutama tuhat äärivasemmistolaista rasisminvastustelijaa osoittamaan mieltään. Punalippuja kannettiin ja mm. Purralta vaadittiin pään irroittamista.

Mielenkiintoinen tapahtuma tapahtui mielenosoituksen jatkoilla, kun eräs humalainen äärivasemmistolainen miakkariseurue oli palaamassa kovassa rasisminvastaisessa hurmoshengessä mielenosoituksesta. Kymmenpäinen mölisevä mielenosoitusseurue oikaisi mm. erään Itä-Helsingissä sijaitsevan taloyhtiön läpi ja seinää intouduttiin maalaamaan iskulauseita (kuva yllä):

– Eläköön 105 vuotta SKP:n (Suomen kommunistinen puolue) perustamisesta!

– Kansansota kommunismiin asti! *sirppivasara*

Sama mölisevä seurue laahusti myös parkkipaikkojen läpi ja siellä intouduttiin toisenlaiseen aktivismiin; autojen kylkiin raavittiin avaimilla ja muilla teräaseilla skraapuja (kuvat alla):

Rasismia vastusteleva seurue oli luultavasti sen verran päissään, että mitenkään suurempaa vahinkoa ei saatu humalatilan takia aikaan. Mutta aina jotain. Spreijaukset ovat kuin koiran kusemia, reviirimerkintöjä.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments