Pt-radio, markkinointitutkimus

Olen miettinyt jonkin aikaa Pt-median rinnalle tai seuraajaksi radiokanavaa Pt-radio. Miltä kuulostaa, kuuntelisitko tällaista nettiradiota? Vastaa tutkimuskyselyyn.

Radiokanava suunnitelmieni mukaan olisi ”oikea” radiokanava, josta tulee vähintään 8-22.00 välisenä aikana live- tai nauhoitettua ohjelmaa ja yleisesti radio toimii 25/7. Välissä musiikkia. Myös uutislähetyksiä voidaan tuottaa esimerkiksi parin tunnin välein. Tapahtumien yhteydessä suoria liveuutisia.

Kyseessä ei siis ole Youtube-tyyppinen kanava, vaan ihan normaali nettiradio, jolla on säännölliset lähetysajat ja ohjelmat kuin millä tahansa radioasemalla.

Teknisesti olen perehtynyt tällaisen radiokanavan tuottamiseen, eikä siinä ole mitään ongelmaa. Olen tehnyt muutamia off-line-lähetyksiä testimielessä ja niissä ei ollut mitään ongelmaa.

Kysymys kuuluukin, että olisiko tällaiselle radiolle kuuntelijakuntaa, jossa on ainakin seuraavia sääntöjä:

  • uutisaiheet ovat suurin piirtein niitä samoja kuin muillakin radiokanavilla, MUTTA näkökulma on erilainen
  • musiikkia laidasta laitaan, sekä erikoisohjelmia, joissa avataan esimerkiksi gangstaräpin ihanuutta
  • yleisesti ottaen aiheet ovat samoja kuin Pt-mediassa tähän asti
  • mielenkiintoisia vieraita
  • kehitysmaista tulevaan maahanmuuttoon liittyviä asioita

 

Kyseessä olisi toisin sanoen radikaali radiokanava, jossa lässytetään, mutta jossa myös puhutaan todella tiukkaa asiaa. Välissä uutisia. Musiikin suhteen tähän konseptiin on olemassa jo teoston alustava sopimus, eli musiikki ei myöskään tule olemaa mitään ”teostovapaata hörhäkemusiikkia”, vaan esimerkiksi (yhtenä esimerkkinä) Black Sabbathia, Ozzya, AC/DC:tä jne.

Kuuntelisitko Pt-media tyyppistä radiokanavaaa?

Loading ... Loading ...
Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments