Varkaus yöllä Pornaisissa – pankkiautomaatti varkaiden matkaan

Pornaisissa tapahtui viime yönä 6.10. törkeä varkaus, kun Kirkkotiellä sijaitsevan liiketilan seinästä anastettiin pankkiautomaatti.

– Poliisi sai hätäkeskukselta tehtävän kohteeseen noin kello 02.19. Tehtävälle liittyi useita poliisin partioita, jotka tekivät alueella lähietsintää epäiltyjen tavoittamiseksi, kertoo rikosylikonstaapeli Janne Levälampi.

Tapahtumapaikalta oli yöllä nähty poistuvan kolme henkilöä. Käytössään epäillyillä oli ollut kauhakuormaaja sekä pakettiauto ja peräkärry, jolla anastettu pankkiautomaatti oli kuljetettu pois paikalta.  Tapahtumalla on useita silminnäkijöitä.

Varkauteen käytetty kauhakuormaaja osoittautui aiemmin Mäntsälästä anastetuksi.

– Tapausta tutkitaan törkeänä varkautena sekä moottorikulkuneuvon käyttövarkautena. Tukintaa jatketaan muun muassa teknisellä tutkinnalla, tapahtumapaikalta saatavien valvontatallenteiden läpikäymisellä ja silminnäkijöiden kuulemisilla, Levälampi jatkaa.

Varkaudessa käytetty auto on tallentunut alueen valvontakameran kuviin. Poliisi pyytää vihjeitä ja tietoja kuvassa näkyvän pienen punaisen pakettiauton liikkeistä.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments