Alingsåsissa kadonneen pojan epäillään joutuneen kidnapatuksi

Ruotsissa on seurattu 15-vuotiaan Alingsåsissa kadonneen pojan tapausta. Poliisi on nyt vahvistanut, että se on tehnyt joitakin “löytöjä”.

15-vuotias Henrik katosi Alingsåsissa 2. lokakuuta maanantaina. Katoamista tutkittiin heti alusta alkaen rikoksena ja rikosnimikkeenä on kidnappaus. Poliisi on tehnyt etsintöjä kaupungin alueella ja sukeltajat ovat tehneet etsintöjä paikallisesta joesta.

Poliisi ilmoitti tänään, että se on tehnyt “merkittäviä löytöjä”, mutta tarkemmin asiasta ei kerrota. Tietojen mukaan yksi talo kaupungin alueella on eristetty tutkintaa varten.

Tapaus on hyvin kummallinen. Pojan vanhemmat ovat kertoneet, että pojassa ei oltu huomattu mitään erikoista kun hän maanantaina lähti ulos tapaamaan komea kaveriaan. Sen jälkeen pojasta ei ole kuulunut mitään.

Poliisi otti aiemmin kiinni kolme henkilöä epäiltynä rikoksesta ja sittemmin yksi päästettiin vapaaksi. Perjantaina otettiin yksi henkilö lisää kiinni epäiltynä rikoksen suosimisesta. Katoamisen motiivista ei tiedetä vielä juuri mitään, mutta tietojen mukaan poika ei ollut millään tavalla tekemisissä jengimaailman kanssa.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments