Kaksi jengituhopolttoa viime yönä – toinen taloista väärä kohde

Viime yön aikana tehtiin kaksi tuhopolttoa, jotka poliisin mukaan ovat kytköksissä jatkuneeseen gangsterimaailman konfliktiin.

Puolen yön aikaan heitettiin Hässelbyssä sijaitsevan rivitalon postiluukusta jonkinlainen palopommi sisälle huoneistoon. Asukkaat pakenivat takaoven kautta ja paikalle saapunut palolaitos sai palon sammumaan nopeasti.

Ihan näin onnekkaasti ei käynyt Huddingessa. Aamuneljän aikoihin tuikattiin palopommeilla omakotitalo tuleen. Palo levisi nopeasti talosta pihalla olleeseen asuntovaunuunkin. Palolaitos päätti antaa talon palaa kivijalkaa myöten poroksi, sillä palo oli niin voimakas. Asukkaat eivät loukkaantuneet palossa.

Huddingen palossa paloi siis talo, mutta poliisin mukaan väärä talo. Talon omistajalla ja asukkaalla ei ole mitään tekemistä alamaailman kanssa, vaan syttymiehet valitsivat vahingossa väärän talon.

 

Kurdikettu kiinni

Yksi tässä pitkään jatkuneessa jengisodassa on Rawa Majid-niminen kurdiaano, joka tunnetaan lempinimellä Kurdikettu. Majid on oleskellut viime kuukausina Turkissa ja Irakin kurdialueella, jonne hän pakeni sen jälkeen kun hänet etsintäkuulutettiin Ruotsissa useiden rikosten takia.

Ruotsi on eri keinoin pyrkinyt saamaan hänet kiinni ja Ruotsiin kuulusteluihin. Tämä ei ole onnistunut, mutta nyt mediatietojen mukaan Majid on otettu kiinni ylittäessään rajaa Irakista Iraniin. Majid oli kansainvälisesti etsintäkuulutettu ja hänen tiedettiin liikkuvan väärillä passeilla.

 

Pt-median kommentointi on vapaata.
Kannattaa kuitenkin huomata, että väkivaltafantasiaa sisältävät kommentit poistetaan. Ihmisten suora solvaaminen ei ole sallittua, eikä ihmisten yhteistietoja sallita julkaistavan.
Kommentoi mielellään artikkelin aihetta, mutta asian vierestä keskustelu on ihan sallittua. Venäjämielinen propaganda joutuu poistoon, sillä Pt-mediaa ei voi käyttää ryssän propagandan levittämiseen.
Pt-media ei ole mikään sananvapauden sankari, eli jos joku kommentti saattaa täyttää Suomen tai Ruotsin rikoslaissa mainitun rikoksen tunnusmerkistön, niin viesti poistetaan.
Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments