Hudiksvallissa omituinen tapahtuma: lapsi kuoli ja kolme sairaalahoidossa

Sunnuntaina tapahtui Hudiksavallissa väkivallanteko, jossa kaksi aikuista ja kaksi lasta tuotiin sairaalaan. Toinen lapsista kuoli sairaalassa.

Poliisin mukaan henkilöt ovat sukulaisia eikä teon taustoista kerrota enempää. Henkilöt olivat loukkaantuneet vakavasti ja toinen lapsista kuoli sairaalassa. Poliisitiedotteen mukaan tapahtumakulku ei ole vielä selvinnyt.

Poliisi tutkii asiaa kuolemantuottamuksena ja ruumiinvamman tuottamuksena.

Tapahtuma on siinä mielessä erikoinen, että kaupungilta tulleiden tietojen mukaan kyseessä olisi ollut jonkinlainen ruokamyrkytys. Perhe oli ollut syömässä paikallisessa pizzeriassa ja sen jälkeen hakeutunut sairaalaan. Poliisi teki myöhemmin sunnuntaina ison ratsian tähän pizzeriaan ja epäily onkin mahdollisesta ruokamyrkytyksestä, joka johtui pilaantuneista ruoka-aineista.

Edelleen poliisin mukaan kyse ei ole meneillään olevasta jengisodasta, vaan siitä erillinen tapahtuma.

Pt-median kommentointi on vapaata.
Kannattaa kuitenkin huomata, että väkivaltafantasiaa sisältävät kommentit poistetaan. Ihmisten suora solvaaminen ei ole sallittua, eikä ihmisten yhteistietoja sallita julkaistavan.
Kommentoi mielellään artikkelin aihetta, mutta asian vierestä keskustelu on ihan sallittua. Venäjämielinen propaganda joutuu poistoon, sillä Pt-mediaa ei voi käyttää ryssän propagandan levittämiseen.
Pt-media ei ole mikään sananvapauden sankari, eli jos joku kommentti saattaa täyttää Suomen tai Ruotsin rikoslaissa mainitun rikoksen tunnusmerkistön, niin viesti poistetaan.
Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments