Satoja uusruotsalaisia jumissa Gazassa

Lähi-idän konfliktin seurauksena on paljastunut, että Gazassa on ollut lomailemassa satoja uusruotsalaisia.

Ruotsin ulkoministeriö kuitenkin on ilmoittanut, että ainakaan Gazassa oleskelevia ruotsalaisia ei voida evakuoida. Gazassa oleskelee yli 400 uusruotsalaista, jotka ovat saaneet Ruotsista turvapaikan ja palanneet takaisin kotiin, tai muista syistä ovat oleskelleet palestiinalaisalueilla.

Itsessään Gazan alueelta on mahdoton evakuoida ketään. Ongelmaksi muodostuu se, että Egypti on sulkenut rahan Gazaan ja ainoa lentoreitti olisi Israelin puolelta Tel Avivista.

Gazassa arvioidaan olevan 400 ja muilla palestiinalaisalueilla saman verran ruotsalaisia henkilöitä.

Yhdeksi evakuointireitiksi on ehdotettu laivoja, mutta käytännössä ei tiedetä miten tämä onnistuisi.

Pt-median kommentointi on vapaata.
Kannattaa kuitenkin huomata, että väkivaltafantasiaa sisältävät kommentit poistetaan. Ihmisten suora solvaaminen ei ole sallittua, eikä ihmisten yhteistietoja sallita julkaistavan.
Kommentoi mielellään artikkelin aihetta, mutta asian vierestä keskustelu on ihan sallittua. Venäjämielinen propaganda joutuu poistoon, sillä Pt-mediaa ei voi käyttää ryssän propagandan levittämiseen.
Pt-media ei ole mikään sananvapauden sankari, eli jos joku kommentti saattaa täyttää Suomen tai Ruotsin rikoslaissa mainitun rikoksen tunnusmerkistön, niin viesti poistetaan.
Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments