Miksi tietty uskonto yrittää sanella mitä saamme ja emme saa tehdä?

Vasemmalla islamistin koraani, oikealla maltillisen muslimin koraani.
Miksi muslimit yrittävät sanella ehtoja niille ihmisille, jotka eivät ole muslimeja? Ja kaikkein vähiten elävät islamilaisessa maailmassa?

* Jos olisimme vain ottaneet pois värikynät ja piirustuspaperit Lars Vilksiltä.

* Jos olisimme vain kieltäneet Rasmus Paludanin performanssit.

* Jos olisimme vain kieltäneet Charlie Hebdon julkaisemasta pilakuvia.

* Jos olisimme vain kieltäneet Jyllands Postenin julkaisemasta Muhammed-pilakuvia.

* Jos olisimme vain kieltäneet Salman Rushdien julkaisemasta kirjaansa.

* Jos olisimme vain kieltäneet Theo van Goghin irvailemasta islamista ja julkaisemasta Ayaa Hirsi Alin käsikirjoittamaa dokumenttia islamin alistamista naisista.

Jos, jos ja jos. Yksi uskonto yrittää koko ajan sanella mitä meidän tulee saada ja ei saada tehdä. Kiellot tulevat sekä niiltä henkilöiltä, jotka ovat päässeet länteen ”turvaan”, mutta isoksi osaksi myös islamilaisen maailman väestöltä.

Pt-median kommentointi on vapaata.
Kannattaa kuitenkin huomata, että väkivaltafantasiaa sisältävät kommentit poistetaan. Ihmisten suora solvaaminen ei ole sallittua, eikä ihmisten yhteistietoja sallita julkaistavan.
Kommentoi mielellään artikkelin aihetta, mutta asian vierestä keskustelu on ihan sallittua. Venäjämielinen propaganda joutuu poistoon, sillä Pt-mediaa ei voi käyttää ryssän propagandan levittämiseen.
Pt-media ei ole mikään sananvapauden sankari, eli jos joku kommentti saattaa täyttää Suomen tai Ruotsin rikoslaissa mainitun rikoksen tunnusmerkistön, niin viesti poistetaan.
Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments