Terrori-iskussa kuolleet miehet 60- ja 70-vuotiaita

Epäilty tekijä.
Ruotsin ulkoministeriö on vahvistanut, että eilisessä terrori-iskussa kuolleet miehet olivat 60- ja 70-vuotiaita miehiä sekä loukkaantunut, joka oli niin ikään 70 ikävuoden tienoilla.

Vanhempi oli tukholmalainen ja toinen kuollut ruotsalainen, mutta asui ulkomailla. Haavoittunut on edelleen sairaalahoidossa.

Tapahtumien kulku on selvinnyt suurin piirtein seuraavanlaiseksi. Ampuja avasi tulen kohti tilataksia, jossa oli kyydissä ainakin kaksi henkilöä. Toinen kuolleista oli tässä taksissa kuten haavoittunut.

Tämän ampumisen jälkeen mies siirtyi metroaseman eteistilaan, jossa ampui vielä kolmatta miestä, joka kuoli. Tästä tapahtumasta on levinnyt kuva, jossa mieheltä on puoli päätä ammuttu pois. Tämä kuva kuvaa kyllä täydellisesti mistä islamissa on kysymys.

Ampuja saatiin poliisin toimesta kiinni varhain aamulla kahvilassa, jossa poliisi käytti asetta ja ampui miehen kuoliaaksi.

Ulkoministeriö kehottaa ruotsalaisia, jotka oleskelevat ulkomailla, erityiseen varovaisuuteen, sillä on olemassa erityinen lisääntynyt riski uusille terrori-iskuille.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments