Maiden kokovertailua, Lähi-idän maiden koko suhteessa Suomeen

 

Vaikka ei ottaisi Lähi-idän konfliktiin syvempää kantaa, niin se on varma, että Euroopassa tulee kohta rytisemään kun vähä-älyisillä kiivailijoilla tulee menemään kuppi nurin.

Joka tapauksessa mielenkiintoinen verrata maiden välisiä suhteita. Yllä kuvassa Israel siirretty luonnollisessa koossa Suomen kartalle. Israel yltäisi Helsingistä jonnekin Pyhännän korkeudelle. Gaza ja Länsiranta taas ovat alueina vieläkin pienempiä.

Alla kartassa Gaza ja Länsiranta reaalikoossa suhteessa Suomen karttaan. Länsiranta ylettyisi etelärannikolta jonnekin Mäntyharjulle ja leveyssuunnassa suunnilleen Kouvolan kokoinen lämpäre. Gaza yltäisi Helsingistä Järvenpäähän. Gazan kaistaleella asuu vajaat 1 700 000 ihmistä. Eli tiheään on asuttu.

Gazasta kannattaa huomata, että siellä on asunut kristittyjä, mutta käytännössä nykyään siellä on mahdoton asua kristittynä, sillä heitä kohtaan tehdään systemaattista vainoa. Jos pakkokäännytys ei onnistu, henkilö voi lakata olemasta.

Alla kartta vielä toisin päin, eli Suomi sijoitettuna reaalikoossa Lähi-itään.

Pt-median kommentointi on vapaata.
Kannattaa kuitenkin huomata, että väkivaltafantasiaa sisältävät kommentit poistetaan. Ihmisten suora solvaaminen ei ole sallittua, eikä ihmisten yhteistietoja sallita julkaistavan.
Kommentoi mielellään artikkelin aihetta, mutta asian vierestä keskustelu on ihan sallittua. Venäjämielinen propaganda joutuu poistoon, sillä Pt-mediaa ei voi käyttää ryssän propagandan levittämiseen.
Pt-media ei ole mikään sananvapauden sankari, eli jos joku kommentti saattaa täyttää Suomen tai Ruotsin rikoslaissa mainitun rikoksen tunnusmerkistön, niin viesti poistetaan.
Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments