Åkesson puheessaan: ”Miksi et muuttaisi takaisin kotimaahasi”

Sverigedemokraattien Jimmie Åkesson piti eilen ehkä legendaarisimmista puheistaan, ”puhe kansakunnalle”.

Åkesson tykitteli järeän puoleisesti, ohessa parhaat palat. Voin tekstittää puheen myöhemmin kunhan ehdin. Alla lyhyt tiivistys aiheesta.

”Saatat ajatella, että ruotsalaiset tytöt ovat siveettömiä lutkia, joita sinulla on oikeus raiskata. Että ruotsalaiset pojat ovat heikkoja hemmoteltuja nyhveröitä, joita voit ryöstää ja nöyryyttää…”

”Olen suora ja rehellinen. Minusta sinun ei pitäisi olla täällä. Minusta et ole tervetullut Ruotsiin. Mielestäni sinun pitäisi vakavasti harkita muuttoa jonnekin muualle, miksi ei takaisin kotimaahasi – missä viihdyit todennäköisesti paremmin”.

Puheesta on lähtenyt leviämään päivän mittaan useita meemejä.

Artikkelin koosti: Rune Holmström

Pt-median kommentointi on vapaata.
Kannattaa kuitenkin huomata, että väkivaltafantasiaa sisältävät kommentit poistetaan. Ihmisten suora solvaaminen ei ole sallittua, eikä ihmisten yhteistietoja sallita julkaistavan.
Kommentoi mielellään artikkelin aihetta, mutta asian vierestä keskustelu on ihan sallittua. Venäjämielinen propaganda joutuu poistoon, sillä Pt-mediaa ei voi käyttää ryssän propagandan levittämiseen.
Pt-media ei ole mikään sananvapauden sankari, eli jos joku kommentti saattaa täyttää Suomen tai Ruotsin rikoslaissa mainitun rikoksen tunnusmerkistön, niin viesti poistetaan.
Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments