Pitkät vankeudet uussuomalaisille lapsenraiskauksista

Kaksi uussuomalaista miestä tuomittiin kuuden vuoden ehdottomiin vankeusrangaistuksiin kahdesta törkeästä lapsenraiskauksesta.

Vuonna 1998 syntynyt Safiullah Khanzada ja vuonna 1999 syntynyt Ahmed Mohamed Farah tuomittiin Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa Turussa kuuden vuoden ehdottomiin vankeuksiin, jossa kaksikko oli raiskannut kahteen eri kertaan 15-vuotiaan nuoren. Teot tapahtuivat viime kesänä Turussa.

Miehet kiistivät rikoksen, mutta myönsivät teon muuten oikeaksi vetoamalla uhrin omaan haluun tulla raiskatuksi.

Oikeuden päätös on salainen paitsi tuomiolauselman mukaan. Vankeuden lisäksi miehille tuli maksettavaksi muutama tuhat euroa vahingonkorvauksia uhrille.

Pt-median kommentointi on vapaata.
Kannattaa kuitenkin huomata, että väkivaltafantasiaa sisältävät kommentit poistetaan. Ihmisten suora solvaaminen ei ole sallittua, eikä ihmisten yhteistietoja sallita julkaistavan.
Kommentoi mielellään artikkelin aihetta, mutta asian vierestä keskustelu on ihan sallittua. Venäjämielinen propaganda joutuu poistoon, sillä Pt-mediaa ei voi käyttää ryssän propagandan levittämiseen.
Pt-media ei ole mikään sananvapauden sankari, eli jos joku kommentti saattaa täyttää Suomen tai Ruotsin rikoslaissa mainitun rikoksen tunnusmerkistön, niin viesti poistetaan.
Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments