Englannissa suurongelma – Arsenalin naisjoukkueessa ei yhtään värillistä naista

Yhteiskunta vaikuttaa taantuneen jonkinlaisen kehitysvammaisuuden tasolle, kun medioissa alkaa olemaan uutisia, joiden mukaan värillisten puuttumien jostain jalkapallojoukkueesta nostattaa kohun.

Tällainen kohu on noussut Englannissa, jossa Arsenalin naisjoukkueessa ei pelaa yhtään neekeriä. ”Kannattajat” ovat kritisoineet Arsenalia siitä, että naisjoukkueesta puuttuu monimuotoisuutta.

Arsenalista on vastattu kritiikkiin, että siellä tiedostetaan naisten edustusjoukkueen olevan hieman ei-monimuotoinen, eikä heijasta yhteiskunnan monimuotoisuutta.

Ikävä kyllä tämä sama ongelma ei ole vain Arsenalin ongelma, vaan esimerkiksi Evertonissa on vain valkoisia naisia. Monien mielestä tämä onkin iso ongelma, sillä mustille nuorille tytöille ja naisille ei näin ole esikuvia potkupallon parissa.

– Jos seuraa liikaa ja on musta tyttö, niin saattaa ajatella, että tuo ei ole ollenkaan minun lajia, koska siellä ei pelaa värillisiä.

Rasismia sanon minä!!

Pt-median kommentointi on vapaata.
Kannattaa kuitenkin huomata, että väkivaltafantasiaa sisältävät kommentit poistetaan. Ihmisten suora solvaaminen ei ole sallittua, eikä ihmisten yhteistietoja sallita julkaistavan.
Kommentoi mielellään artikkelin aihetta, mutta asian vierestä keskustelu on ihan sallittua. Venäjämielinen propaganda joutuu poistoon, sillä Pt-mediaa ei voi käyttää ryssän propagandan levittämiseen.
Pt-media ei ole mikään sananvapauden sankari, eli jos joku kommentti saattaa täyttää Suomen tai Ruotsin rikoslaissa mainitun rikoksen tunnusmerkistön, niin viesti poistetaan.
Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments