Poliisi otti neljä henkilöä kiinni yksityisasunnosta Lauttasaaressa

Poliisilla oli tiistaina 24. lokakuuta usean partion tarkastustehtävä Lauttasaaressa Myllykalliontiellä. Hätäkeskukseen tuli kello 14.37 ilmoitus, jonka mukaan yksityisasuntoon oli tunkeutunut kolme ihmistä.

Poliisi tarkasti asunnon ja tavoitti sieltä hätäkeskukseen ilmoituksen tehneen sekä kolme muuta henkilöä. Kaikki neljä ovat poliisilla kiinni.

Tilanne ei aiheuttanut vaaraa sivullisille.

Poliisi jatkaa tapahtumakulun selvittämistä muun muassa puhuttamalla osallisia. Tällä hetkellä rikosnimikkeinä asiassa ovat laiton uhkaus, vapaudenriisto ja ampuma-aserikos.

Asiasta ei ole tällä hetkellä enempää tiedotettavaa. Tapauksen tutkinnanjohtaja tiedottaa asiasta lisää tarvittaessa myöhemmin.

_ _ _

Tapahtuman taustoista ei ole mitään tietoa vielä, mutta ainakin kolme kiinniotetuista oli afrikkalaisia.

Pt-median kommentointi on vapaata.
Kannattaa kuitenkin huomata, että väkivaltafantasiaa sisältävät kommentit poistetaan. Ihmisten suora solvaaminen ei ole sallittua, eikä ihmisten yhteistietoja sallita julkaistavan.
Kommentoi mielellään artikkelin aihetta, mutta asian vierestä keskustelu on ihan sallittua. Venäjämielinen propaganda joutuu poistoon, sillä Pt-mediaa ei voi käyttää ryssän propagandan levittämiseen.
Pt-media ei ole mikään sananvapauden sankari, eli jos joku kommentti saattaa täyttää Suomen tai Ruotsin rikoslaissa mainitun rikoksen tunnusmerkistön, niin viesti poistetaan.
Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments