Poliisi on ottanut kiinni viime viikonlopun aikana Kuopiossa naisia ahdistelleen miehen

Poliisille ilmoitettiin Kuopion keskustan alueella nuoriin, yksin kulkeviin naisiin kohdistuneista seuraamisista, seksuaalisesta häirinnästä ja käsiksi käymisistä viime viikonlopun ajalta.

Poliisi on ottanut kiinni teoista epäillyn kuopiolaisen 70-luvulla syntyneen miehen, joka on syyllistynyt vastaavanlaisiin tekoihin myös aiemmin.

On mahdollista, että poliisin tiedossa ei ole kaikki miehen tekemät ahdistelut viime viikonlopulta. Poliisi pyytää ottamaan viipymättä yhteyttä, jos joku on joutunut vastaavanlaisten tekojen kohteeksi viime viikon torstain 19.10.2023 ja tämän viikon maanantain 23.10.2023 välisenä aikana.

Poliisi tiedossa olevat tapaukset ovat tapahtuneet yöaikaan julkisilla paikoilla. Poliisi ei esitutkinnan turvaamiseksi voi kertoa tutkittavana olevista tapauksista yksityiskohtaisemmin.

Pt-median kommentointi on vapaata.
Kannattaa kuitenkin huomata, että väkivaltafantasiaa sisältävät kommentit poistetaan. Ihmisten suora solvaaminen ei ole sallittua, eikä ihmisten yhteistietoja sallita julkaistavan.
Kommentoi mielellään artikkelin aihetta, mutta asian vierestä keskustelu on ihan sallittua. Venäjämielinen propaganda joutuu poistoon, sillä Pt-mediaa ei voi käyttää ryssän propagandan levittämiseen.
Pt-media ei ole mikään sananvapauden sankari, eli jos joku kommentti saattaa täyttää Suomen tai Ruotsin rikoslaissa mainitun rikoksen tunnusmerkistön, niin viesti poistetaan.
Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments