Raisiossa linja-autossa uhkaava tilanne – yksi otettu kiinni

Poliisi sai lauantaina kello 13.33 hätäkeskuksen kautta ilmoituksen, jonka mukaan Raisiossa linja-auton matkustaja olisi uhannut muiden matkustajien henkeä.

Poliisin saaman alustavan tiedon mukaan epäilyllä henkilöllä olisi ollut kädessä räjähde ja mahdollisesti käsiase, joilla hän uhkasi muita matkustajia.

Epäilty oli noussut linja-autoon aiemmin, ja kesken matkan hän oli noussut paikaltaan ja uhannut matkustajia ja kuljettajaa. Epäilty oli vaatinut, että linja-auton ovia ei saa avata eikä kukaan saa poistua tai hän räjäyttää käsikranaatin.

Linja-auton kuljettaja oli kuitenkin pysäyttänyt auton ja avannut ovet, josta matkustajat pääsivät ulos. Linja-autossa oli kaikkiaan noin 20 matkustajaa tapahtumahetkellä. Kukaan matkustajista ei loukkaantunut tilanteessa.

Paikalle saapui nopeasti useita poliisipartioita, ja poliisi otti teosta epäillyn miehen kiinni linja-auton ulkopuolella noin kello 13.40. Kiinniotto sujui rauhallisesti. Poliisi löysi paikan päältä käsikranaatin, joka osoittautui deaktivoiduksi. Tapahtumapaikalta ei kuitenkaan löytynyt käsiasetta.

Poliisi epäilee alustavasti miestä laittomasta uhkauksesta ja muut nimikkeet selviävät tutkinnan edetessä. Poliisi tiedottaa lisää tutkinnan edetessä, aikaisintaan ensiviikolla.

 

Pt-median kommentointi on vapaata.
Kannattaa kuitenkin huomata, että väkivaltafantasiaa sisältävät kommentit poistetaan. Ihmisten suora solvaaminen ei ole sallittua, eikä ihmisten yhteistietoja sallita julkaistavan.
Kommentoi mielellään artikkelin aihetta, mutta asian vierestä keskustelu on ihan sallittua. Venäjämielinen propaganda joutuu poistoon, sillä Pt-mediaa ei voi käyttää ryssän propagandan levittämiseen.
Pt-media ei ole mikään sananvapauden sankari, eli jos joku kommentti saattaa täyttää Suomen tai Ruotsin rikoslaissa mainitun rikoksen tunnusmerkistön, niin viesti poistetaan.
Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments