Poliisi otti kiinni henkirikoksesta epäillyn Sievissä

Sievissä tehtiin lauantai-iltana henkirikos. Poliisi otti epäillyn kiinni rikospaikalta ja tutkii tapausta tappona.

Oulun poliisilaitos tutkii henkirikosta, joka tehtiin Sievissä lauantai-iltana 28. lokakuuta 2023. Henkirikoksesta epäilty ilmoitti itse tapahtuneesta hätäkeskukseen, ja poliisi otti hänet kiinni rikospaikalta. Uhri oli menehtynyt saamiinsa vammoihin. Sekä epäilty että uhri ovat sieviläisiä, ja he tunsivat toisensa.

Epäilty on tunnustanut teon poliisille. Hänet on pidätetty, ja poliisi tulee esittämään häntä vangittavaksi todennäköisin syin epäiltynä taposta.

Pt-median kommentointi on vapaata.
Kannattaa kuitenkin huomata, että väkivaltafantasiaa sisältävät kommentit poistetaan. Ihmisten suora solvaaminen ei ole sallittua, eikä ihmisten yhteistietoja sallita julkaistavan.
Kommentoi mielellään artikkelin aihetta, mutta asian vierestä keskustelu on ihan sallittua. Venäjämielinen propaganda joutuu poistoon, sillä Pt-mediaa ei voi käyttää ryssän propagandan levittämiseen.
Pt-media ei ole mikään sananvapauden sankari, eli jos joku kommentti saattaa täyttää Suomen tai Ruotsin rikoslaissa mainitun rikoksen tunnusmerkistön, niin viesti poistetaan.
Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments