Tukholman mielenosoituksissa puhuttiin jo kalifaatista

Tukholmassa kanniskeltiin jo avoimesti isiksen tunnuksia. Teksti naisen selässä: “Työskentelemme perustaaksemme islamilaisen valtion”. Allekirjoituksena Hizb ut-Tahrir. 
Länsi-Eurooppa on ajautunut nyt melko pahaan tilanteeseen. Eurooppassa olevat miljoonat muslimit ovat tekemässä kansannousua Palestiinan tilanteen varjolla. Tämä sanotaan jo ääneen mielenosoituksissa.

On niitä, joiden mielestä juutalaiset ovat maailman ykkösvihollisia ja kannattavat sen takia palestiinalaisia. Sitten on niitä, joiden mielestä asia on toisin päin. Tämä jako on niin selvä, että mitään poolia tai koulukuntaa ei tarvitse erikseen tarkentaa.

Itse en sinänsä kannata Israelia, että lähtisin lippujen kanssa kadulle. Toivon kuitenkin, että Israel jyrää koko Lähi-idän maan tasalle. Motiivini ovat puhtaasti viha muslimeja kohtaan, sillä tiedän, että muslimit vihaavat meikäläistä yhtä paljon. He käyvät meitä valkoihoisia vääräuskoisia vastaan uskonsotaa, joka näillä näkymin on Länsi-Euroopan loppu. Vaikka muslimit sanovat sen ääneen, niin silti valkoihoiset eivät korviaan lotkauta sellaiselle puheelle.

Tänään Tukholmassa pidettiin useita muslimien mielenilmaisuja, joissa oli mukana erilaisia valkoihoisia ruotsalaisia toimijoita. Mielenosoitukset oli naamioitu Palestiinaa tukevalle ideologialle, mutta puheet olivat ihan jotain muuta. Esimerkiksi Odenplanilla kokoontui Hizb ut-Tahririn islamilainen koulukunta, jonka ainoa päämäärä on saada Pohjolasta kalifaatti ja sharia-lain alle.

Torilla huudettiin mm:

“(Ruotsin) Miehitys ratkeaa jihadilla. Olemme menossa kohti voittoa inshallah. Tämä on taistelu muslimien ja muun maailman välillä!”

Odenplanilla isis-liput liehuvat.

 

Lähi-idän konflikti perustuu muutamaan pikkuseikkaan. Jos nämä asiat pystyttäisiin korjaamaan, niin tilanteen voisi vakauttaa. Mutta näitä asioita ei voi korjata, joten Lähi-idän konflikti jatkuu maailman loppuun asti.

Koko Palestiinan ideologia perustuu jatkuvaan uhriutumiseen. Yleisesti voidaan sanoa, että koko islamilainen arabikulttuuri perustuu uhriutumiseen. He kokevat olevansa milloin ottomaanien, brittihallinnon, siionistien tai amerikkalaisten sorron uhreja. He ovat täysin kyvyttömiä ymmärtämään, että tosiasiassa he ovat omien virheidensä ja kyvyttömyytensä uhreja.

Palestiinalaisten, ja yleisesti arabimuslimien maailmankatsomuksen mukaan he eivät ole koskaan missään asiassa väärässä. Jos elämään sattuu vastoinkäymisiä ja epäonnea, se on aina jonkun toisen syytä.

Koska he eivät koskaan missään tilanteessa voi myöntää olevansa väärässä, niin tästä seuraa se, että Palestiinan tilanne on muslimien mielestä vain ja ainoastaan siionistien ja yleisesti länsimaailman kolonialististen sortajien vika.

Alla filmillä pätkä Tukholman päivän toisesta mielenosoituksesta.

 

Tässä tullaan siihen yhteen tärkeään kohtaan. Tällä hetkellä Euroopassa mieltään osoittavat muslimit pitävät heidän kanssaan mielenosoituksissa olevia valkoihoisia kristittyjä tai muita vääräuskoisia muka-liittolaisinaan, mutta pohjimmiltaan muslimit näkevät nämä liittolaisetkin pelkkinä vihollisinaan. Eurooppalainen vääräuskoinen valkoihoinen ei ole muslimille mitään muuta kuin siionistin jatke.

Tämä tarkoittaa sitä, että muslimit näkevät eurooppalaiset ihan samanlaisina juutalaisina kuin yhdysvaltalaiset, ranskalaiset, saksalaiset, ruotsalaiset tai suomalaiset. Niiden mielestä Palestiinan tilanne, tai se mitä Israel tekee tällä hetkellä Palestiinassa, on juuri meidän eurooppalaisten vikaa ja syytä.

Ja sitä paitsi muslimien liittolaiset ovat muslimien silmissä astetta vihollisempia, sillä muslimin mielestä heidän puolellaan juutalaisia vastaan olevat eurooppalaiset ovat kätyreitä ja pettureita. Petturin palkka ei ole mitään muuta kuin kuolema, mutta rehellinen vihollinen saatetaan jättää henkiin orjaksi.

 

Länsi-Euroopassa on meneillään muslimien kansannousu Palestiinan tilanteen varjolla ja voimalla. Israelin hyökkäys oli viimeinen pisara ja kamelin selkä katkesi. Tämä sanotaan aivan selvästi niillä sadoilla filmeillä, joita voi katsoa ympäri Eurooppaa. Kaikkialla Ranskasta Ruotsiin ja Suomeen, mielenosoitusten puheissa sanotaan, että nyt on tullut muslimien aika. Kalifaatti on syntymässä Eurooppaan. On tullut maksun aika. Allah antaa nyt isolla kauhalla.

Mietipä sitä.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments