US-kirjoitus: ”Rasismi on suomalaisen metsäkansan ominaisuus”

Rasismikeskustelu on käynyt Suomessa taas kuumana sen jälkeen kun julkaistiin ”rasismitutkimus”, jonka mukaan suomalaiset ovat Euroopan rasistisinta kansaa.

”Tutkimuksen” tiimoilta mediat ovat pommittaneet psykoosin lailla artikkeleita ja ”mielipidekirjoituksia”, joissa kerrotaan kuinka rasismi vaikuttaa jo ihan kansantalouteen. Kuten Uudessa Suomessa tänään julkaistu kirjoittaja kertoo.

Kirjoittaja lähtee polkemaan klassisella tarinalla ulkomaalaisesta kaveristaan, joka ihmettelee suomalaisten rasismia. Poikkeuksellista tarinassa on lähinnä se, että kirjoitta itse asuu Intiassa ja kirjoittajan Intiassa asuva intialainen kaveri ihmettelee tätä suomalaisten rasismia.

Miten joku pajeetti voi muka tietää yhtään mistään mitään ovatko suomalaiset rasistisia vai eivät. Intia on itsessään maailman rasistisin maa, sillä sen kastijärjestelmässä on jo ihan oikeasti rakenteellista rasismia. Eikä rasismi tarkoita intian kielessä samaa asiaa kuin suomen kielessä.

Kaunis tarina, sitä ei voi kieltää.

Sen jälkeen kirjoittaja miettii, että mikä voisi olla suomalaisten rasismin syytä? Ehkäpä meitä metsäkansaa pelottaa kaikki outo ja vieras, kirjoittaja pohtii. Aika klassinen selitys.

Jos omalta kohdalta pitäisi vastata, niin tämä teoria ei päde. Päinvastoin. En ollut nuorempana tippaakaan rasisti. Niin kauan, kun asuin vuosituhannen alkuun asti impivaaralaisessa Suomessa, niin olin hyvin suvaitsevainen ihminen ulkomaalaisten suhteen. Rasismi alkoi itää vasta sen jälkeen kun muutin Tukholmaan, jossa monikulttuurisuutta on kaikkialla.

Nyt parikymmentä vuotta Tukholmassa on tehnyt minusta umpirasistin. Vihaan sydämeni pohjasta kehitysmaista tulleita ihmisiä, eikä pajeetit ole sen kummempia.

Kun kirjoittaja esittää teorian, että outo ja vieras pelottaa, niin voin sanoa, että ei pelota. Monikulttuurisuus vain sattuu tuhoamaan ihmisen suvaitsevaisuuden. Enkä ole ainoa. Kaikki tuntemani Ruotsissa asuvat suomalaiset ovat käyneet läpi samanlaisen henkisen kehityksen. Aluksi he olivat ei-rasistisia, mutta vuodet Ruotsissa muuttivat heidät rasisteiksi. Eivätkä he ole tulleet rasisteiksi ihmisten ihonvärien takia vaan sen takia, että ovat huomanneet, että tulijat ovat idiootteja.

 

Seuraavaksi kirjoittaja tuo esille talouskasvun. Rasismi nimittäin tyssää talouskasvun. Innovatiivisuus ja lahjakkuus näetsen häviää rasismin myötä. Kirjoittaja vetää ison vaihteen silmään ja sanoo:

– Monet yritysten ja yliopistojen tutkimukset osoittavat, että eri sukupuolista ja erivärisistä ihmisistä koostuvat ryhmät ovat kekseliäämpiä ja tuotteliaampia kuin samaa taustaa edustavat ryhmät.

Mitä jotakin lisäetua kehitysmaista tulleet värilliset muka voivat tuoda suomalaiseen yhteiskuntaan? Kehitysmaita kutsutaan kehitysmaiksi sen takia, että siellä kehitys on jämähtänyt joissakin ihan kivikaudelle. Parhaimmillaankin kehitysmaista tulevat värilliset osaavat lukea, kirjoittaa ja laskea, mutta pahimmillaan ihmiset ovat varttuneet romahtaneissa yhteiskunnissa, joissa luku- ja kirjoitustaidottomuus on liki 100 % väestön keskuudessa.

Lisäksi islamin brutaalius on tyhjentänyt islamilaisissa kehitysmaissa ihmisten aivot lopullisesti. Näillä ihmisillä ei ole sanavarastossa sellaista sanaa kuin innovatiivisuus, sillä se on haram. Kaikki innovatiivisuus tulee allahilta, ja jos ei tule, se on syntiä ja sen takia sinut ruoskitaan. Yhdestäkään islamilaisesta kehitysmaasta ei tule nobelisteja, rakettitutkijoita eikä atomifyysikoita. Sen sijaan sieltä tulee älämölöä, takapajuisuutta, ÄÄRETÖNTÄ SUVAITSEMATTOMUUTTA, erilaisia tapoja alistaa toisia ihmisiä sekä itkua ja hammasten kiristystä.

Jne jne, tämä sama jorina jatkuu yleisesti maailman loppuun asti.

– – –

Pakko poimia tähän loppuun tuon artikkelin kommenttiosiosta todellinen helmi:

– Rasismia Suomessa on mahdotonta kitkeä millään järkiperusteilla. Kyse on voimakkaasta pelonsekaisesta tunteesta, joka estää kaikkien järkiperusteiden hyväksymisen oman käytöksen muuttamiseksi, kommentoija kirjoittaa.

 

Pajeetti = intialainen.

 

Pt-median kommentointi on vapaata.
Kannattaa kuitenkin huomata, että väkivaltafantasiaa sisältävät kommentit poistetaan. Ihmisten suora solvaaminen ei ole sallittua, eikä ihmisten yhteistietoja sallita julkaistavan.
Kommentoi mielellään artikkelin aihetta, mutta asian vierestä keskustelu on ihan sallittua. Venäjämielinen propaganda joutuu poistoon, sillä Pt-mediaa ei voi käyttää ryssän propagandan levittämiseen.
Pt-media ei ole mikään sananvapauden sankari, eli jos joku kommentti saattaa täyttää Suomen tai Ruotsin rikoslaissa mainitun rikoksen tunnusmerkistön, niin viesti poistetaan.
Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments