Ruotsi asetti ”laukkukiellon” urheilutapahtumiin terroriuhan nousun takia

Ruotsin poliisi on tehnyt päätöksen kieltää laukkujen viemisen suurempiin yleisötapahtumiin. Päätöksen taustalla on terroriuhan tason nousu.

Laukkukielto koskee kaikkia Ruotsissa järjestettäviä suurempia urheilutapahtumia ja konsertteja. Kielto astui voimaan heti tänään kun päätös julkaistiin iltapäivällä.

Poliisin tiedottaja kertoi tiedotustilaisuudessa, että turvallisuustilanne Ruotsissa on arvioitu sellaiseksi, että suurimpia yleisötapahtumia joudutaan arvioimaan uudelleen monelta eri kantilta.

Kielto koskee ainakin Ruotsin miesten jalkapallon ja jääkiekon ykkösdivarin ja superliigan pelejä, kaikkia jalkapallon Europa-cupin pelejä ja maajoukkuetason pelejä. Myös suuriin konsertteihin tulee sama kielto.

Laukkukielto koskee kaikenlaisia laukkuja ja kasseja, myös naisten käsilaukkuja. Lääketieteellisistä syistä laukkuja voi saada sisälle sekä tapauksissa, joissa henkilökunta arvioi, että laukulla ja sen sisällöllä on jotakin tärkeitä funktioita.

 

Pt-median kommentointi on vapaata.
Kannattaa kuitenkin huomata, että väkivaltafantasiaa sisältävät kommentit poistetaan. Ihmisten suora solvaaminen ei ole sallittua, eikä ihmisten yhteistietoja sallita julkaistavan.
Kommentoi mielellään artikkelin aihetta, mutta asian vierestä keskustelu on ihan sallittua. Venäjämielinen propaganda joutuu poistoon, sillä Pt-mediaa ei voi käyttää ryssän propagandan levittämiseen.
Pt-media ei ole mikään sananvapauden sankari, eli jos joku kommentti saattaa täyttää Suomen tai Ruotsin rikoslaissa mainitun rikoksen tunnusmerkistön, niin viesti poistetaan.
Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments