Video: Tuhannet muslimit huutavat allahia Helsingin keskustassa

Oheinen filmi on kuvattu Helsingin keskustassa, jonne kokoontui muutama tuhat muslimia huutamaan allahu akbaria ja merkkaamaan reviiriä.

Filmillä muslimiporukka huutaa arabiaksi, että “on vain yksi jumala, allah, eikä ole muita jumalia”. Lisäksi huudetaan, että “on koittanut muslimien uusi aika ja kalifaatti saavutetaan jihadilla”. Luultavasi tässä tarkoitetaan sitä, että ne tosiaan kuvittelevat nyt olevan meneillään joku kansannousu ja uusi yleis-eurooppalainen kalifaatti on syntymässä.

Olen jo aikaisemminkin sanonut, että nyt maailmanlaajuiset länsimaissa tapahtuvat muslimien mielenilmaisut Israelia vastaan ovat keino, ei päämäärä. Päämäärä on saada ylivalta, tai ainakin näyttää voimaa ja merkata reviiriä, ja Israel-Palestiinan tilannetta käytetään keppihevosena. Enpä yhtään ihmettelisi, vaikka Hamasin iskut Israelia vastaan olivat juuri tätä silmällä pitäen tehtyjä iskuja. Sillä saatiin länsi jakaantumaan kahtia. Puolet sympatiseeraa nyt arabiaanomuslimeja ja puolet ei. Lännen katse on niin keskittynyt symppaamaan jompaa kumpaa, että useimmat eivät huomaa omalla takapihalla tapahtuvaa liikehdintää, koska sen kuvitellaan olevan “vain” Israelia vastaan suunnattu mielenilmaus.

 

Tähän sopisi nyt se meemi, “Näyttää todella pahalta tässä nyt”.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments