Miksi media ja viranomaiset ovat hiljaa muslimien juutalaiskiihotuksesta? Siksi, että he pelkäävät

Valtamedia ja virkavalta joutui hieman tukalaan tilanteeseen Lähi-idässä roihahtaneen konfliktin takia. Uutisointi on tällä hetkellä taitolaji; sanoa asioita olla sanomatta mitään.

Kaikki tämän ymmärtää, mutta hyvä tuoda se sanoiksi. Muslimien reaktiot Israel-Palestiina-konfliktin takia ovat olleet ympäri Länsi-Eurooppaa samankaltaisia. Juutalaisviha on ryöpsähtänyt kontrolloimattomaksi mielenosoitteluksi, joissa huudetaan kuolemaa juutalaisille. Ja vähän meille ei-juutalaisillekin. Muslimi kun ei erottele vääräuskoisia kovin tarkasti, kaulan verisuoni katkeaa ihan yhtä helposti juutalaiselta kuin tällaiselta ateistilta.

Muslimien juutalaisviha on siis eritäin näkyvää. Esimerkiksi Tukholmassa huudettiin naamat punaisina kuolemaa juutalaisille ja vaadittiin jihadin aloittamista. Toisessa mielenosoituksessa puhuttiin kalifaatista, ja miten ruotsalaiset syrjäytetään jihadilla. Samaa puhetta Helsingissäkin.

Ajatelkaapa mitä tapahtuisi, jos kotimaiset kansallissosialistit jalkaantuisivat kaduille joukkoineen ja lippuineen tekemään samaa. Suomen ja Ruotsin yhteiskunnat räjähtäisivät aivan totaalisesti käsiin. Poliisi ampuisi kyynelkaasua ja vesitykit huutaisivat hoosiannaa, kun mielenosoitus hajotettaisiin. Verikoirat haukkuisivat vaahto suussa ja mellakkapoliisien letka piirittäisi mielenilmaisijat johonkin nurkkaan, josta heitä kannettaisiin yksitellen bussiin. Sieltä putkaan, kuulusteluihin ja lopulta oikeuteen epäiltynä kansanryhmää vastaan kiihottamisesta.

Sosiaalinen media ja valtamedia kirkuisi kuin raivotautinen. Kansallissosialistien tunnuksia vaadittaisiin laittomiksi, heille vaadittaisiin pitkiä vankeuksia ja yleisesti oikeusministeriö laittaisi käyntiin tutkimuksen, että voitaisiinko kansallissosialismi kieltää.

Mutta kun tätä juutalaisvihaa tuo ilmi yhteiskuntaamme saapuneet kunniakansalaiset, muslimit, niin median reaktio on: – – -. Sosiaalisen median kanavilla, kuten esimerkiksi rasisminvastusteluryhmä Rasmuksessa, jossa jaksetaan kitistä natseista ja heidän antisemitismistä 24/7, reaktio on nyt: – – -.

Muistatte varmasti kun Vastarintaliikkeen ukot marssivat Helsingissä muutama vuosi sitten itsenäisyyspäivänä hakaristilipuin. Poliisi hyökkäsi kulkueen kimppuun ja takavarikoi liput. Sosiaalinen media täyttyi antisemitismipaheksunnasta ja iskulauseista: “Ei koskaan enää!”.

Mutta kun muslimit marssivat satojen, jopa tuhansien ihmisten voimalla heiluttaen ihan avoimesti isis-lippuja, niin poliisi paskoi pelosta housuun ja sössötti jotakin mielenosoitusoikeudesta. Tai sanotaanko niin, että Suomen kytät ovat niin uunoja, että tuskin edes ymmärsivät mitä tapahtui. Olivat siksi niin tärkeänä, että wöö pitäähän rättipään saada osoittaa mieltään. Kentälle laitettiin suuren maailman tyyliin kyttä, jonka selässä luki “neuvottelija”. Ruotsin kytät taas tiesivät tasan tarkkaan mitä tapahtui, mutta siellä pelättiin ihan oikeasti eikä siksi uskallettu puuttua asiaan. Pelkopaskaa vaan valui housuun ja oltiin olevinaan, että ei huomata isis-lippuja.

Nyt kun sitä antisemitismiä on ilmassa oikeasti, ja sitä antisemitismiä on maustettu meidän muidenkin vääräuskoisten tappamisella, kunhan kalifaatti saadaan aikaan, ja nämä antisemittelijät ovat konkreettisesti vaarallisia ihmisiä, niin media on hiljaa. Rasisminvastustelijat ovat hiljaa. Kytät ovat hiljaa.

Yhtä kaikki, kyllähän se oli kaikkien tiedossa, että muslimit eivät ole mitään maailman suurimpia järjen jättiläisiä, mutta tämä hiljaisuus on naurettavaa.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments