Kaksi irakiaanoa syytteeseen sadistisesta laivaraiskauksesta

Irakilaiset velikultien Viking Linen Cinderellalla tekemää joukkoraiskausta alettiin käsittelemään Tukholman käräjäoikeudessa.

Vuonna 1991 syntynyt Akar Rzgar Abdulkarim Bajorani ja vuonna 1987 syntynyt Mazin Sattar Shakir Al-Sharash olivat lähteneet ilottelemaan Viking Cinderellan risteilylle Tukholmasta viime kuun alkupuolella. Mukaan varattiin reilusti kokaiinia.

Jossain vaiheessa homma sitten karkasi totaalisesti käsistä. Miehet saivat jollakin tavalla raahattua ruotsalaisen naisen hyttiinsä. Nainen ei siis mennyt hyttiin vapaaehtoisesti, vaan miehet kirjaimellisesti raahasivat naisen hyttiin.

Sen jälkeen naista raiskattiin mielikuvituksellisilla tavoilla. Naisen alapäähän työnnettiin mm. oluttölkki. Lisäksi naista kuristettiin ja lyötiin nyrkillä kasvoihin ja muualle kehoa. Välillä toinen mies piti naista kiinni sängyssä kun toinen lätkytteli kikkelillään naista kasvoihin. Miehet myös istuivat naisen vatsan päällä koko painoillaan.

Raiskaaminen jatkui useita tunteja. Välillä miehet uhkasivat naista, että jos tämä kertoo asiasta eteenpäin, miehet järjestävät naiselle entistä isomman joukkoraiskauksen. Tätä tehostettiin nyrkin iskuilla ja sylkemällä naista kasvoihin.

Jossain vaiheessa nainen pääsi lähtemään hytistä ja hän teki saman tien ilmoituksen laivan henkilökunnalle raiskauksesta. Henkilökunta sulki hytin, josta miehet olivat poistuneet ja heidät otettiin välittömästi kiinni satamassa laivan sinne saavuttua.

Miehiä syytetään nyt törkeästä raiskauksesta ja huumausainerikoksesta. Molemmat ovat Irakin kansalaisia, mutta Al-Sharash myös Ruotsin kansalainen, joten häntä syyttäjä ei vaadi karkotettavaksi, mutta Bajoranille vaaditaan karkotusta ja maahantulokieltoa. Miehet asuvat Västeråsissa.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments