Saksassa jo osittainen hätätila muslimien mielenosoituksista: isis-lippuja ja kuolemaa vääräuskoisille

Saksalainen päivälehti Bild maalaa melko synkän kuvan Saksan tilanteesta. Vihamielisten muslimien takia Saksa on ajautunut käännepisteeseen.

Bild kirjoittaa lauantaina julkaistussa artikkelissa, että se, mitä perjantaina tapahtui, on häpeällistä Saksalle. Ja mitä perjantaina sitten tapahtui? Useita tuhansia muslimeja kokoontui Essenissä suurmielenosoitukseen, jossa heiluteltiin mustia isis-lippuja, huudettiin allahu akbaria ja osoiteltiin sormella taivaalle.

Isis-lippu ja allahu akbar-huudot ovat useimmille tuttua tavaraa, mutta kohotettu etusormi ei liene niin tuttu. Se on muslimien symboli sille, että ei ole muita jumalia kuin allah. Tämä kohotettu etusormi on tunnettu erityisesti ja juuri isis-muslimien käyttämä symboli. Esimerkiksi silloin, kun vääräuskoisilta katkottiin kauloja, niin ympärillä keekoilevat muslimit huusivat allahu akbaria sormi taivasta kohti.

Niin ikään mielenosoituksissa näkyi kylttejä, joissa luki saksaksi ”eine ummah, eine einheit, eine lösung, khilafah”. Tämän voisi suomentaa ”yksi yhteisö, yksi ykseys, yksi ratkaisu, kalifaatti”.

Puheissa johtavat imaamit kehottivat kaikkia muslimeja taisteluun maailmaa vastaan. Kehotettiin globaaliin jihadiin ja maailmanlaajuiseen pyhään sotaan. Puheet keskeytyivät kiihkeisiin allahu akbar-huutoihin.

”Allah on antanut lain kaikille ihmisille heidän hyvinvointinsa vuoksi ja antanut uskoville muslimeille tehtäväksi varmistaa, että hänen käskynsä pannaan täytäntöön maailmassa”

Kannattaa huomata tosiaan tässä se, että muslimien vihollisia eivät ole pelkästään juutalaiset tai pahat amerikaanot, vaan kaikki vääräuskoiset.

”Maailman salaliitto islamia vastaan ​​voidaan torjua vain tuhoamalla viholliset; tämä tuho on Jumalan käsky. Ja taistelun, jonka tarkoituksena on tuhota vihollinen, hän palkitsee runsaasti tuonpuoleisessa elämässä. Tämä vihollinen ei ole vain Israel ja Amerikka, vaan kaikki vääräuskoiset ja epäuskoiset”

Maanantaipäivän aikana Essenissä on marssittu uudestaan. Tällä kertaa on vaadittu entistä jyrkemmin kalifaatin julistamista Saksaan allahu akbar-huutojen säestämänä. Isis- ja taliban-liput ovat liehuneet. Saksassa pohditaan nyt, että voidaanko tällaiset mielenosoitukset mahdollisesti kieltää.

Ihme kyllä saksalaiset ”asiantuntijat” ovat myös huomanneet, että kyse ei ole enää Israelin ja Palestiinan välisestä konfliktista, vaan islamilaisesta sodasta ei-islamilaista maailmaa ja väestöä kohtaan. On tullut ilmi, että isiksellä on suuri jalansija Saksan muslimien keskuudessa ja he ovat julkaisseet ja jakaneet kaduilla ja toreilla lappusia, joissa on pitkiä tekstejä miten juutalaisia ja kristittyjä voidaan vahingoittaa ja miten synagogia vastaan tehdään iskuja. Laput ja ohjeet ovat ikään kuin eräänlaista terrorismin oppimateriaalia.
Kannattaa huomata, että jopa niinkin arvovaltainen lehti kuin Bild kirjoittaa ja pohtii, että onko Saksa menettämässä kokonaan kontrollin.

”Kun Hamas ja muut terroristijärjestöt julistavat jihadin, se ei ole suunnattu vain juutalaisia ​​vastaan, vaan se on suunnattu koko läntistä maailmaa vastaan”

Muslimeille on selvää, että yksi hyökkäys ei riitä toteuttamaan heidän unelmaansa kalifaatista. Muslimiterroristit ajattelevat pitkällä aikavälillä. Kaikki on symbolista. Kun he tekevät yhden terrori-iskun Berliiniin, niin se on symbolinen isku Euroopan ytimeen. He tietävät, että Saksa ei romahda yhdestä terrori-iskusta. Siksi heillä on kärsivällisyyttä. Arabian kielessä onkin olemassa käsite ”sabr”, joka tarkoittaa kärsivällisyyttä.
Bild kirjoittaa, että kun muslimit valtaavat Berliinin maamerkit, meidän on ymmärrettävät, että se on vallan osoitus.
Toisaalta, vaikka muslimien ylivalta on saksalaisten silmien edessä, niin huoli natsirasisteista on suuri:
– Demokratiamme uhkaa kuolla hitaasti. Perjantai-iltana oikeusvaltio oli poissa Essenissä ja tilalle saapui järjestäytyneet muslimit. Näin ei voi jatkua, sillä se vain vahvistaa äärioikeistoa. Olemme saavuttaneet käännepisteen jo aikoja sitten, meidän on pelättävä maamme puolesta. On olemassa vaara, että menetämme hallinnan.
Viimeisestä lauseesta ei selviä, että onko hallinnan menettämisen pelko muslimeille vai rasisteille.
Pt-median kommentointi on vapaata.
Kannattaa kuitenkin huomata, että väkivaltafantasiaa sisältävät kommentit poistetaan. Ihmisten suora solvaaminen ei ole sallittua, eikä ihmisten yhteistietoja sallita julkaistavan.
Kommentoi mielellään artikkelin aihetta, mutta asian vierestä keskustelu on ihan sallittua. Venäjämielinen propaganda joutuu poistoon, sillä Pt-mediaa ei voi käyttää ryssän propagandan levittämiseen.
Pt-media ei ole mikään sananvapauden sankari, eli jos joku kommentti saattaa täyttää Suomen tai Ruotsin rikoslaissa mainitun rikoksen tunnusmerkistön, niin viesti poistetaan.
Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments