Yksi vangittu Pyhtään henkirikoksesta epäiltynä murhasta

Pyhtään Heinlahdessa tapahtui 1. – 2. marraskuuta henkirikos, jota poliisi tutkii murhana. Yksi teosta epäilty vuonna 1978 syntynyt henkilö on vangittu epäiltynä teosta.

Poliisi tutkii Pyhtään Heinlahdessa 1. – 2. marraskuuta tapahtunutta henkirikosta, jonka uhri on paikkakuntalainen vuonna 1980 syntynyt mies. Poliisi on torstaista alkaen suorittanut tapahtumapaikalla laajasti rikosteknistä tutkintaa sekä puhuttanut ja kuulustellut niin epäiltyjä kuin todistajia.

Tänään, 6. marraskuuta, yksi henkilö on vangittu syytä epäillä perustein murhasta Itä-Uudenmaan käräjäoikeuden päätöksellä. Uhri ja epäilty tekijä tunsivat toisensa. Henkirikosta tutkitaan murhana, jos henkirikos tehdään vakaasti harkiten, erityisen raa’alla tai julmalla tavalla tai vakavaa yleistä vaaraa aiheuttaen.

– Vaikka tänään yksi henkirikoksesta epäilty on vangittu, meillä on muitakin avoimia tutkintalinjoja, joita seuraamme. Esitutkinta on edennyt hyvin, mutta on vielä asioita, jotka meidän tulee varmistaa. Näihin asioihin saamme lisäselvyyttä tämän viikon aikana, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Iida Rokka Kaakkois-Suomen poliisilaitokselta.

Epäilty tekijä on suomalainen vuonna 1978 syntynyt mies.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments