Kauppalehti: Suomi kyllä kestää tuhansittain turvapaikanhakijoita

Isot mediat ovat aloittaneet suvaitsevaisuuspommituksen. Kauppalehti kirjoittaa, että Suomi kyllä kestää tuhannet turvapaikanhakijat.

Kauppalehden toimittaja Tuomo Hyttinen kirjoittaa eilen julkaistussa artikkelissa otsikolla ”Suomi ei saa tehdä kuin Venäjä – Hätää kärsivät pitää ottaa vastaan”, että Suomen tilanne on kestämätön. Ei kestämätön sen takia, että Venäjältä saattaa tulla Suomeen valtavat määrät tulijoita, vaan sen takia, että Suomen ei pidä toimia kuten Venäjä.

Hyttinen tarkoittaa tällä sitä, että Venäjälle pitää lähettää viesti, että Suomea ei voi painostaa. Kun Venäjä käyttää tuhansia ns. turvapaikanhakijoita painostuskeinona, niin Suomen pitää näyttää, että Suomi ottaa nämä ihmiset vastaan eikä käytä heitä pelinappuloina, kuten Venäjä tekee.

”Venäjän ei pidä antaa tehdä Suomesta Venäjää”

 

Venäjän ei pidä antaa tehdä Suomesta Venäjää, Hyttinen kirjoittaa ja painottaa, että Suomi kyllä kykenee kantamaan vastuunsa turvapaikanhakijoista, onhan niin tehty aiemminkin. Hyttinen viittaa siihen, että Suomeen on tullut vuodesta 2015 alkaen ukrainalaiset poislukien 75 000 turvapaikanhakijaa, joista 26 000 on saanut myönteisen turvapaikkapäätöksen.

Hyttisen mukaan Suomi ei ole tästä romahtanut, toisaalta tarkoittaa sitä, että vaikka Suomeen on tullut paljon ukrainalaisia, niin mitään ongelmia ei ole ollut. Mutta jättää mainitsematta niitä ongelmia, joita kehitysmaista tulleet miehet ovat aiheuttaneet Suomelle.

– Turvapaikanhaku on ihmisen subjektiivinen oikeus, eli rajalla täytyy olla mahdollisuus hakea turvapaikkaa, Hyttinen kirjoittaa.

 

Pt-median kommentointi on vapaata.
Kannattaa kuitenkin huomata, että väkivaltafantasiaa sisältävät kommentit poistetaan. Ihmisten suora solvaaminen ei ole sallittua, eikä ihmisten yhteistietoja sallita julkaistavan.
Kommentoi mielellään artikkelin aihetta, mutta asian vierestä keskustelu on ihan sallittua. Venäjämielinen propaganda joutuu poistoon, sillä Pt-mediaa ei voi käyttää ryssän propagandan levittämiseen.
Pt-media ei ole mikään sananvapauden sankari, eli jos joku kommentti saattaa täyttää Suomen tai Ruotsin rikoslaissa mainitun rikoksen tunnusmerkistön, niin viesti poistetaan.
Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments