Jätkäsaaren parvekeraiskaajalle pitkä vankeustuomio

Helsingin käräjäoikeus tuomitsi Jätkäsaaren ns. parvekeraiskaajan 5 vuoden ja 5 kuukauden ehdottomaan vankeuteen törkeästä raiskauksesta ja törkeästä kotirauhan rikkomisesta.

Tapahtuma ajoittuu viime syyskuun alkupuolelle. 24-vuotias mies tunkeutui kerrostalon alimmassa kerroksessa asuvan 26-vuotiaan naisen huoneistoon lasitetun parvekkeen yhden raollaan olevan ikkunan kautta. Parvekkeen ovi huoneistoon ei ollut lukossa.

Nainen heräsi miehen päästyä huoneistoon. Mies selitti naiselle jotain väärästä huoneistosta, mutta tilanne kuitenkin muuttui tappeluksi. Mies yritti käydä alastoman naisen päälle ja nainen tappeli vastaan. Nainen huusi ja rimpuili. Tässä vaiheessa mies vaikutti pakeneva, mutta palasi parvekkeelta takaisin huoneistoon, nyt veitsi kädessään.

Syntyi tappelu ja ihmeen kaupalla nainen sai veitsen pois mieheltä. Tässä vaiheessa mies sitten poistui lopullisesti naisen asunnosta.

Oikeus katsoi, että syyllisyys tuli toteennäytetyksi ja tuomitsi Daniel Masanneh Långin viiden vuoden ja 5 kuukauden vankeuteen. Lisäksi tuli maksettavaksi korvauksia.

Lång ei ollut ensimmäistä kertaa sekoilemassa. Marraskuussa 2020 Långille iski jonkinlainen psykoosi ja hän pahoinpiteli kolme itselleen tuntematonta ihmistä kolmessa erillisessä tilanteessa. Ensin hän pahoinpiteli ravintolan tarjoilijan ilman mitään tapahtunutta edeltänyttä riitaa tai muuta sellaista. Vähän tämän jälkeen hän pahoinpiteli kadulla vastaan tulleen henkilön, niin ikään ilman mitään järjellistä syytä.

Aikansa sekoiltuaan kaupungilla hän pahoinpiteli vielä kolmannen henkilön varhain aamulla. Lång lähti juoksemaan lenkkeilijän perään. Saavutettuaan tämän hän oli pahoinpidellyt uhria ilman mitään provosointia.

Tästä aikaisemmasta tapahtumasta Lång tuomittiin vuoden ja kuukauden vankeuteen. Näin ollen kun Långia ei lasketa ensikertalaiseksi, niin hän istuu tästä raiskaustuomiosta 2/3, eli noin 3,5 vuotta.

 

Subscribe
Notify of
guest
1 Kommentti
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Muaahahaa

-Haluatko kuulla neekerivitsin?

”No okei, anna kuulua..”

-Neekeri.