Halla-aho: Mistä tiedämme, että tulijat eivät ole Venäjän erikoisjoukkoja?

Perussuomalaisten Jussi Halla-aho julkaisi iltapäivällä Twitterissä erittäin asiallisen twiitti-ketjun, joka on julkaisemisen arvoinen myös niille, jotka eivät seuraa Twitteriä.

Halla-aho aloittaa, että suurin osa mediasta ja kaikki ”ihmisoikeusprofessorit” ovat sitä mieltä, että itärajalla Suomeen tulevat turvapaikanhakijat eivät ole uhka, vaan kaikki Venäjän kuskaamat afgaanit, jemeniläiset ja somalit täytyy päästää Suomeen, koska he ovat hädänalaisia.

Halla-aho kirjoittaa, että kaikki tulijat ovat tehneet erittäin pitkän matkan Suomeen. Rajalle tulevat henkilöt eivät kuitenkaan tule tuhansien kilometrien päästä kotimaistaan, vaan he ovat oleskelleet Venäjällä syystä tai toisesta ja statuksella tai toisella jo pidemmän aikaan.

Halla-aho jatkaa, että tulijat eivät ilmesty rajalle siksi, että heistä olisi juuri nyt yhtäkkiä tullut Venäjällä hädänalaisia vaan siksi, että Venäjä haluaa heidän syystä tai toisesta tulevan Suomeen juuri nyt. Venäjä kuljettaa tulijoita rajalle busseilla, ja tulijoille on annettu mukaan erilaisia varusteita, jotta he pääsevät Suomeen.

Halla-ahon mukaan Venäjällä on miljoonia etnisiä tadzikkeja ja uzbekkeja ja venäjän tiedetään rekrytoivan armeijaansa sekä omia vähemmistökansojaan, sekä Keski-Aasiasta tulleita vierastyöläisiä siksi, että heitä voidaan uhrata ihan suruttomasti. Toisaalta näillä ihmisillä ei monesti ole muita vaihtoehtoja. Tadzikit ja uzbekit ovat myös Afganistanissa isoja etnisiä ryhmiä. Suomeen tulijoita on mahdotonta silmämääräisesti sekä kielen perusteella sanoa keitä he ovat ja mistä tulevat. Papereitahan heillä ei ole, ja vaikka olisikin, niin Venäjä on ne väärentänyt heille.

Sen jälkeen Halla-aho kysyy melko tärkeän kysymyksen:

”Tiedämme, että Venäjä työntää hyvin varustautuneita nuoria miehiä rajalle. Voimme PÄÄTELLÄ, että Venäjällä on jokin syy toimia näin. Herää kysymys: Miten meillä jotkut voivat olla niin varmoja, että tulijat eivät ole venäläisiä erikoisjoukkoja tai Wagnerin palkkasotilaita?”

Erittäin huomionarvoinen on myös Halla-ahon seuraava huomio. Hän sanoo, että kun Suomessa yritetään uskotella, että Venäjä haluaa Suomen sulkevan rajan ja jättävän turvapaikanhakijat hankeen jäätymään, jotta Venäjä pääsisi kertomaan kuinka epäinhimillinen maa Suomi on.

– Tämä tulkinta on täyttä roskaa, Halla-aho sanoo ja jatkaa, että jos tämä olisi Venäjän motiivi, niin rajalle lähetettäisiin rääsyläisiä, naisia ja lapsia, ei nuoria terveitä miehiä Canada Goose-takeissaan, kuten nyt.

Edelleen Halla-aho sanoo, että kun Krimin niemimaa vallattiin 2014, niin se tapahtui ns. vihreillä miehillä, jotka saapuivat Krimille ensin turisteina.

– Suomeen ei pääse turistiviisumilla, mutta tänne pääsee kun sanoo taikasanan ”asylum”.

Halla-aho lopettaa ketjun sanomalla, että sitten kun meillä alkaa korkeajännitejohdot, voimalaitokset ja tietoliikennekaapelit poksahdella, niin niitä viisastelijoita kyllä riittää, jotka sanovat, että kukaan ei olisi ikinä arvannut tätä.

Koko ketjun voi lukaista Twitteristä.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments