Tuhmat koulutytöt pitävät Loppea pelon vallassa

Päivän mittaan medioissa on kierrellyt uutinen, jonka mukaan Lopella yläasteen oppilaita on kieltäytynyt menemästä kouluun, koska muutaman 7-8-luokkalaisen tytön kiusaajajengi on terrorisoinut muita koululaisia koko syyslukukauden.

Erään koululaisen isä kertoo Ylelle, että koululaiset ja vanhemmat ovat olleet pelon vallassa koko syyslukukauden. Rehtori on soitellut lasten vanhemmille, jotta nämä hakisivat lapsiaan koulusta turvallisuuden takaamiseksi. Yle kirjoittaa:

– Rehtorin kansliasta on muun muassa soitettu ja pyydetty noutamaan oma lapsi pois hänen turvallisuutensa takaamiseksi, isä kuvailee Ylen artikkelissa.

Monet vanhemmat ovat kieltäneet nyt lapsia ylipäätään menemästä kouluun ja viranomaisia vaaditaan ratkaisemaan asia. Isä itkeä tilittää artikkelissa edelleen, että tytöt ovat tappouhkailleet jopa häntä ja hänen puolisoaan. Yle kirjoittaa:

– Tappouhkauksia on tullut minulle ja puolisolleni näiltä nuorilta tytöiltä. Koulun pihalla on uhkailtu muun muassa polvilumpion murskauksella, sanoo toinen haastatelluista Ylen artikkelissa.

Tässä vaiheessa artikkelia lukiessa minulta putosi tekarit suusta. Oikeasti pääsi kunnon pärskikset. Ei hyvää päivää, joku aikuinen ukko selittää miten seiskaluokkalaiset pikkutytöt ovat laukoneet hänelle tappouhkauksia. Ja näiden tappouhkausten takia ukko pelkää itsensä ja vaimonsa puolesta.

Ajatelkaa kuinka munattomia nykyaikuiset ovat. Muutama pikkukovis ja tyttöjä vielä, pitää koko kylää kauhun vallassa. On ymmärrettävää, että tyttöjen nuoremmat ja ikäisensä kiusaamisen uhrit voivat pelätä, mutta miten aikuiset muka voivat pelätä jotain varhaisteinityttöjä?

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments