Yhtä henkilöä esitetään vangittavaksi epäiltynä Kuusankosken henkirikoksesta

Varhain perjantaina 17. marraskuuta Kouvolan Kuusankoskella paljastui henkirikos, jossa taksinkuljettaja oli surmattu taksiinsa työvuoron aikana. Poliisi tutkii henkirikosta tappona. Rikoksesta epäiltynä esitetään tänään vangittavaksi 23-vuotiasta kouvolalaismiestä.

Kaakkois-Suomen poliisi on edistynyt Kuusankoskella tapahtuneen henkirikoksen tutkinnassa. Varhain perjantaina 17. marraskuuta Kouvolan Kuusankoskella paljastui henkirikos, jossa 26-vuotias taksinkuljettaja oli surmattu taksiinsa työvuoron aikana.

Pidätimme perjantaina kaksi miestä epäiltynä taposta ja törkeästä ryöstöstä. Esitutkinnan edettyä toinen heistä vapautettiin viikonlopun aikana.

Toista teosta epäiltyä, 23-vuotiasta kouvolalaismiestä, esitetään tänään vangittavaksi todennäköisin syin epäiltynä taposta ja törkeästä ryöstöstä. Epäilty mies on ollut ennen tapahtumia taksin kyydissä matkustajana. Henkirikos on tehty teräaseella.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments