Tukholmassa suljetun koraanikoulun johtaja, suomalainen nainen, oli ylistetty muslimi Ruotsissa

Mielenkiintoinen detaljee kuvassa on, että kun kuvaa suurentaa, niin toisen kerroksen ikkunasta näkyy seinällä iso lakana, jossa lukee “suvaitsevaisuus on….”
Tukholmassa suljetun koraanikoulu Cordoban tapahtumat tulivat lopulta aika lähelle suomalaisia. Nimittäin koulun johtajatar Ulla Parkkinen on ehta aito suomalainen käännynnäinen. Eikä ihan mikä tahansa perus käännynnäinen.

Tukholman koulutoimi antoi viikolla sulkemiskäskyn Akallassa sijaitsevalle koraanikoululle. Sulkemisen takana oli turvallisuuspoliisi SÄPO:n kehotus, sillä koulussa käytännössä kaikki asiat olivat kuin entisen miehen kiljupannussa; hiivat, sokerit ja ukko yhtä sekaisin.

Ensinnäkin koraanikoulu ja sen johtaja Parkkinen oli takavuosina median maskotti. Niinkin vähän aikaa sitten kuin vuonna 2020 Parkkinen sai Dagens Industrin (vrt. Kauppalehti tms.) jonkun elinkeinopalkinnon “Vuoden yrittäjä”. Parkkista ylistettiin yhtenä Ruotsin “merkittävimpänä” naisena. Takana oli se, että Parkkinen on häärännyt mukana koraanipäiväkodin johtajana ja sen jälkeen perustanut koraanikoulun. Hommaa on pyöritetty ainakin vuodesta 1997 alkaen.

Parkkista ylistettiin:

– Suomalaistaustaisena juuret Karjalassa Parkkinen on uhmannut ennakkoluuloja sekä maahanmuuttajia että muslimeja ja naisia kohtaan. Hän on perustanut konsernin, jonka toimiala on kouluista catering-palveluihin. Selvä eettinen kompassi on ohjannut hänen tietään ajamassa integraatio- ja koulutusasioita, sanottiin palkinnon perusteluina.

Parkkisen kääntymistä islamiin ylistettiin kauniin sanakääntein:

– Ullalla oli epäilyksiä uskostaan. Hän ei tuntenut itseään oikein kotoisaksi kristinuskossa, vaan vastaus tuli islamin muodossa. Kun hän tapasi nykyisen (marokkolaisen) miehensä, niin hän löysi lopulta kotiin (islamiin), journalistit jorisivat ympäri mediakenttää.

 

Mutta heti tämän jälkeen kun palkinto oli otettu vastaan, niin tietyt Lähi-idän suunnalta tulleet maallistuneet maahanmuuttajat toivat esille, että Parkkisella on yhteyksiä mm. Saudi-Arabiaan. Selvisi, että Saudien kuningashuoneista oltiin rahoitettu koraanikoulua. Saudi-Arabia siis edustaa islamin jyrkkää tulkintaa ns. salafismia.

Tämä tarkoitti koulussa sitä, että suurin osa tyttölapsista oli puettu huiveihin ja jotkut jopa kasvot peittäviin niqabeihin, joka on Saudeissa standardiasu naisilla. Jo noihin aikoihin 2019-2020 oli jonkinlaisia huhuja, että koulussa opetetaan radikaali islamia ja kehotetaan jihadismiin. Muutenkin opetustoimi oli repäisty kuin jostain oikeasta islamilaisen maailman koraanikoulusta.

 

Koulusta alettiin puhumaan jo tämän vuoden alusta entistä jyrkemmin äänenpainoin, kun selvisi, että johtoa epäillään rahanpesusta ja tukihuijauksista. Koulu oli saanut rahaa oppilaista, jotka tosiasiassa oleskelivat Marokossa eivätkä siis lähelläkään Tukholmaa.

Koulutoimen päätöksen takana koulun sulkemisesta on se, että koulun opetustavat ovat olleet kovin ei-ruotsalaisia. Lapsia on mm. haukuttu tyhmiksi ja kuritettu fyysisesti, opettajat puhuvat surkeaa ruotsia, opettajat ja henkilökunta kutsuvat päivittäin ei-muslimeja kuffareina eli vääräuskoisina, joka on arabian kielessä hyvin negatiivinen ilmaisu ei-muslimeista.

Lisäksi koulussa opetettiin salafismia eli islamin ääritulkintaa, oppilaat eroteltiin tyttö- ja poikaryhmiin, oppilailla oli itsemurhataipumuksia, pikkutytöille puettiin huivit yms. Oppilaita on toisin sanoen kohdeltu melko islamilaiseen tyyliin. Tokihan tämänkin ymmärtää, sillä koulussa on ollut opettajina Ruotsissa tunnettuja kovan luokan äärimuslimeja, kuten Musa Rashid. Lapsia myös kehotettiin tutustumaan jihadiin.

 

Ei varmaan tarvitse sanoa, että kun Ruotsissa oli joskus 2015 tienoilla moskeijanpoltto-psykoosi, eli ihmiset näkivät rasisteja kaikkialla, jotka tulitikkujen kanssa juoksivat ympäri moskeijoita, niin Parkkinenkin pääsi tuolloin ääneen. Mm. Sverigeradiossa (artikkeli suomeksi) laulettiin haikeaa hoosiannaa, miten moskeijapalot ovat lisänneet turvattomuutta ja koulun pihalla pidettiin mielenosoituksia kyltein “Ei rasistisille iskuille moskeijoita kohtaan”.

Vuonna 2011 Parkkinen ylisti niin ikään Sverigeradiossa (artikkeli myös suomeksi) ramadania, joka on kuulemma haaste ja velvollisuus.

 

Parkkinen ei ole mikään yksittäistapaus. Näitä median islamilaisia maskotteja pärähtää näyttämölle milloin mistäkin syystä. Kun mediat ovat aiemmin ylistäneet, niin yhtäkkiä juhlakalu on paljastunut milloin minkäkinlaiseksi koijariksi.

 

Subscribe
Notify of
guest
2 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Tare

Hän on onnellinen. Joikainen on jossain onneliinen mutta en itse kuvittelisi alistavani naista näin sairaasti tämän uskonnon viitoittamalla tiellä, miehenä. Nyt eletään sentään jo 2020-lukua.

Ali

Albert Einsteinin “Kaksi asiaa ovat loputtomia: Universumi ja ihmisen tyhmyys, enkä ole varma ensimmäisestä.”